Familier

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Lykkelig familie er på stranden for at se solnedgangen og skabe oplevelser sammenfamilier kan det være svært helt at undgå interne skænderier og konflikter, da man indgår i meget nære relationer. Man vælger ikke selv sin familie, og det kan gøre det endnu sværere, da alle ikke nødvendigvis har den samme kemi. Det er meget almindeligt, at der opstår uro og små konflikter mellem familiemedlemmer, men udvikler de sig til at fylde for meget i hverdagen, kan det være en stor udfordring for relationerne.

Familieproblemer

De mindre problemer i familien er ofte uenigheder eller misforståelser, som kan skyldes stress i en travl hverdag. Større problemer skyldes derimod ofte specifikke hændelser, uenigheder eller manglende tillid hos forældre, børn eller herimellem.

De typiske udfordringer i familier skyldes:

  • Familien før, under og efter skilsmisse
  • Dine, mine og vores børn - sammenbragte familier
  • Generationskonflikter og søskendekonflikter
  • Tvivl og uenighed - f.eks. i forhold til opdragelse, konflikter, og "hvad der er bedst for børnene"
  • Manglende eller brudt tillid
  • Genetablering af familier efter adskillelse

Familieterapi hos GoMentor

Hos GoMentor ved vi, at dagligdagen ofte er travl og hektisk, og at mange familier ikke har tid til effektivt at forholde sig til de udfordringer og problemer, de måtte stå overfor. Derfor har vi udviklet en platform for online-terapi og rådgivning, så I nemmere kan få hjælp. Uanset det konkrete problem man, som familie, står overfor, kan den specialiserede form for terapi lære familier at arbejde bedre sammen, hvilket kan give en gladere og sundere husstand. Familieterapi kan hjælpe familier med at rykke tættere sammen og få et bedre samarbejde i hverdagen. Nedenfor finder du en oversigt over familieterapeuter på GoMentor, herunder også dem der tilbyder online familieterapi.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.