Krigsveteraner

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer GoMentor

Krigsveteran med PTSD genoplever trauma, som han ikke kan glemme fra sin tid som soldatSom tidligere soldat, udsendt i krig, kan det være svært at vænne sig til de almindelige og trygge rammer i hverdagen, når man kommer hjem. Det er ikke altid, at man føler sig påvirket af krigen i det første stykke tid. Krigsveteraner kan leve længe uden rigtigt at mærke nogle eftervirkninger, men pludseligt opleve flashbacks og symptomer på enten stress, angst eller depression flere år efter udsendelse.

Krigsveteraner med PTSD

Det er især PTSD (posttraumatisk belastningsreaktion), som rammer krigsveteraner. Det kan være af mange forskellige årsager, at en krigsveteran oplever denne reaktion efter krig, men skyldes ofte nogle bestemte ubehagelige og traumatiske hændelser.

 

Symptomer på PTSD:

Hjælp til krigsveteraner

Hos GoMentor kan vores psykologer og psykoterapeuter, der har erfaring med krigsveteraner, hjælpe veteraner med at håndtere PTSD og lære at leve med disse eftervirkninger. Se, hvilke mentorer der kan hjælpe dig eller en krigsveteran, du er pårørende til, så du kan arbejde på at få det liv, du ønsker.

Er du krigsveteran?

Jeppe Lopes-Olesen Mark Hinchely Katrine Boeck Bo Bromberg Olsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.