Iværksættere

Skrevet af GoMentor

Iværksættere

Hvad er en iværksætter?

En iværksætter er en person, som sætter nye initiativer i gang - ofte ved at starte en ny virksomhed, en ny produktion eller serviceydelse hos en virksomhed. Disse kaldes også entreprenører eller selvstændige, som typisk er energiske, innovative og handlekraftige personer.

Iværksætteri kan på én og samme tid både være spændende, stressende, fascinerende, problemfyldt, opmuntrende og udmattende. Dermed er der en større chance for ikke at opnå succes, når man starter sin egen virksomhed. Der er derfor nogle vigtige ting, man bør overveje, før man bliver iværksætter, da det, at drive en virksomhed, nærmere bliver en livsstil, der kræver mere end et "normalt" job.

Udfordringer for iværksættere

Nedenfor finder du en liste med nogle af de problemer, de fleste iværksættere møder i forbindelse med opstart af en virksomhed:

  • Finansiering - En af de største udfordringer i en virksomheds opstartsfase er finansiering. Det kan være stressende og tidskrævende at rejse den fornødne kapital
  • Forretningsplan - Imens man jagter kapital, er det vigtigt, man har en fornuftig forretningsplan med realistiske beløb, for at man bliver taget seriøst af andre forretningsfolk
  • Bemanding - Selv hvis man kun har behov for at have en enkelt ansat, er der mange anliggender, man må forholde sig til. At kende til disse anliggender og forholde sig til dem, er en vigtig del af det, at drive en virksomhed
  • Finanser - At have styr på bogholdningen er en vigtig del for at drive en succesfuld virksomhed

Der er selvfølgelig mange andre specifikke udfordringer og anliggender, man skal forholde sig til, hvis man vil starte en virksomhed, især i takt med at virksomheden vokser. Businesscoaching kan hjælpe iværksætteren med at optimere chancerne for succes ved at bidrage med råd, opmuntring og støtte.

Er du iværksætter?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lajla Déserée Jensen Peter Scheining Annette Thomsen Zira Søby Bang
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Hjælp til iværksættere

Er du iværksætter?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lajla Déserée Jensen Peter Scheining Annette Thomsen Zira Søby Bang
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere