Single

Skrevet af GoMentor

SingleLivet som single

Er du single? Og er du træt af livet som single? At leve uden en fast partner kan for nogle være en befrielse og nærmest en frihed i sig selv. For andre kan det derimod være ekstremt udfordrende og svært at acceptere. Som single kan følelsen af at være jaloux, ensom eller håbløs ofte fylde meget. Måske har du svært ved at date og få gang i datinglivet. Det kan også være, at du har svært ved at fastholde troen på, at du kan finde den rette livspartner for dig. Uanset hvad din situation er, kan terapi og rådgivning hjælpe dig med at få det bedste ud af dit singleliv og hjælpe dig godt videre.

 

Som single kan du bl.a. få rådgivning til:

  • Dating og datinglivet
  • Parforhold (at finde sammen med en kæreste)
  • Seksualitet, sexliv og seksuelle problemer
  • Relationer og tilknytningsproblemer
  • Manglende tro på forelskelse og kærlighed (håbløshed)
  • Angst for at være alene (ensomhed)
  • Misundelse og jalousi

Online terapi for singler

Med en af vores tilknyttede terapeuter, psykologer eller coaches kan du få den rette hjælp til de udfordringer, du kæmper med, som single. Med terapi og rådgivning kan du få opbygget et større selvværd og selvtillid omkring dig selv og din mulighed for at elske både dig selv og andre - single eller i et forhold. I single terapi lærer du nemlig dig selv bedre at kende, hvilket kan hjælpe dig med at finde frem til, hvad der er bedst for dig og dit kærlighedsliv. Du kan finde en terapeut eller coach på listen nedenfor, eller du kan tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi uafhængigt af tid og sted, hvor du kan skrive ubegrænset med en mentor, vi matcher dig med.

Book en psykolog, terapeut eller coach, der har særlig erfaring med singler, og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Peter Adam Maag Arenbrandt Jeanette Ørskov Pedersen Peter Scheining Judy Solomon
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Rådgivning til singler

Book en psykolog, terapeut eller coach, der har særlig erfaring med singler, og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Peter Adam Maag Arenbrandt Jeanette Ørskov Pedersen Peter Scheining Judy Solomon
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere