Single

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SingleLivet som single

Er du single? Og er du træt af livet som single? At leve uden en fast partner kan for nogle være en befrielse og nærmest en frihed i sig selv. For andre kan det derimod være ekstremt udfordrende og svært at acceptere. Som single kan følelsen af at være jaloux, ensom eller håbløs ofte fylde meget. Måske har du svært ved at date og få gang i datinglivet. Det kan også være, at du har svært ved at fastholde troen på, at du kan finde den rette livspartner for dig. Uanset hvad din situation er, kan terapi og rådgivning hjælpe dig med at få det bedste ud af dit singleliv og hjælpe dig godt videre.

 

Som single kan du bl.a. få rådgivning til:

Online terapi for singler

Med en af vores tilknyttede terapeuter, psykologer eller coaches kan du få den rette hjælp til de udfordringer, du kæmper med, som single. Med terapi og rådgivning kan du få opbygget et større selvværd og selvtillid omkring dig selv og din mulighed for at elske både dig selv og andre - single eller i et forhold. I single terapi lærer du nemlig dig selv bedre at kende, hvilket kan hjælpe dig med at finde frem til, hvad der er bedst for dig og dit kærlighedsliv. Du kan også få parterapi som single, da det kan hjælpe dig med, hvordan du fungerer bedst i et parforhold. Du kan finde en terapeut eller coach på listen nedenfor, eller du kan tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi uafhængigt af tid og sted, hvor du kan skrive fortroligt med en mentor, vi matcher dig med.

Rådgivning til singler

Norma Lind Thomsen Susanne Schatz Lisbeth Larsen Pia Mangaard Lintrup
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.