Kreativitet

af GoMentor

Sidst opdateret 25-9-2020

Reviewer GoMentor

Kreativt billede af hånd der holder en isvaffel, hvor en sky ligner soft-ice på toppen af isvaffelenSkaber du strukturer, processer, møder og relationer, og samtidig en god hverdag for dig og dit barn? Er du musiker, forfatter, fotograf, billedkunstner, måske videnskabsmand eller -kvinde, iværksætter, produktudvikler eller IT-arkitekt? Så bruger du din kreativitet i din hverdag og har sikkert oplevet, hvordan den enten kan flyde eller størkne. Kreativitet er altid syntetisk, idet vi aktivt gengrupperer kendte elementer til en ny form og funktion. Den er selvfølgelig også i høj grad original, idet vi kan have oplevelsen af at "modtage" det nye produkt et andet sted fra eller af, at det næste skridt "kom til os", uden at vi specielt gjorde noget i dette øjeblik. Ikke mindst, er vores kreativitet i høj grad påvirket af vores arbejds- og livssituation.

 

Hvordan det så lykkes, at skabe de optimale rammer for at få det aktivt skabende og det modtagende aspekt til at spille sammen, er direkte afhængig af vores tilstand: kropsligt, emotionelt og ikke mindst vores overbevisninger om verdenen og os selv. Disse holdninger er sjældent helt bevidste, men altid afgørende for, hvad vi åbner os op for - og hvad vi derfor ender med at skabe!

Få en kreativitetscoach

En kreativitetscoach er en coach, som interesserer sig for og har erfaring inden for den kreative verden. Gennem et forløb med en kreativitetscoach kan vi bevidstgøre vores tilstande og forbedre rammerne omkring vores virke, så kreativiteten kan flyde frit. Med udgangspunkt i vores overbevisninger, kan vi udvikle vores indre redskaber for at åbne mere og mere op for vores helt egen kreative form og gøremåde. Idet vi lærer os selv bedre at kende og håndtere, kan tilstande som skriveblokering, kreativ udbrændthed eller mangel på kreative løsninger skridt for skridt erstattes med fornyet flow, autenticitet og autoritet.

 

Et coachingforløb i kreativitet vil typisk være farvet af din arbejds- eller livssituation samt målet med dette - som kunstner, kreativ iværksætter, kreativ ansat; som forsker, leder, iværksætter eller privatperson i en større selvudviklingsproces. Vælger du din kreativitet som fokuspunkt i et coachingforløb om dit arbejde eller livssituation, vil du også altid nå frem til en dybere autenticitet og autoritet, gennem mødet med dig selv. Find din coach i oversigten nedenfor eller søg til højre ved at klikke på 'Find ekspert'. Her har du både mulighed for at aftale møder min din coach eller få online coaching via GoMentor.dk, så du kan booste din kreativitet, uanset hvor og hvornår.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.