Spirituel udvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 25-9-2020

Reviewer GoMentor

I spirituelle omgivelser er et lys placeret på nogle sorte sten Arbejde og fremskridt med karrieren er helt sikkert vigtigt, men på et eller andet tidspunkt vil de fleste opleve, at de gerne vil have lidt mere ud af livet. Her kan spirituel og åndelig udvikling vise sig at være løsningen. Hos GoMentor har vi tilknyttet coaches, der specialiserer sig i spiritualitet inden for den spirituelle verden. Hvis man lærer at lukke spiritualitet ind i sit liv og bliver bedre til at undersøge sit inderste, kan det medføre fremdrift på andre områder i livet. Der er mange specifikke dele af spiritualitet, der kan undersøges og udforskes, hvor lifecoaching handler også om at tillære sig en erkendelsesproces, der vil kunne bruges i resten af livet. At udvikle sig spirituelt indebærer ofte:

  • At lære at lytte til den indre stemme
  • At lære at lytte til sit hjerte
  • Udforskning af individualitet
  • Udforskning af spiritualitet

Spirituel lifecoaching

Spirituel lifecoaching kan gøre en i stand til at være i kontakt med sit hjerte og sin sjæl, i stedet for altid at være afhængig af sin logiske og praktiske sans. Dette kan have forskellig betydning, alt efter hvem man er, men en lifecoach kan hjælpe en til at nå ind til ens sind og opleve livet i fulde drag.

Her er nogle af de mulige retninger, man kan gå med spirituel lifecoaching:

  • Rådgivning omkring metafysiske emner
  • Balancering af metafysisk energi
  • Neuro-lingvistisk psykologi (NLP)
  • Følelsesmæssig udrensning
  • Meditationsteknikker
 

 

Vær venligst opmærksom på, at disse specifikke typer af spirituel coaching ikke nødvendigvis vil være tilgængelige via GoMentor.dk, men at vores tilknyttede coaches måske kan være med til at føre de nysgerrige i den rigtige retning. Spirituel lifecoaching handler mere om at lære metoder, der gør en i stand til at lytte til den "anden side" af verden, i stedet for altid at behandle alting rationelt og logisk. På den måde vil mange, der oplever succes i livet i forhold til penge, berømmelse eller magt, stadig sidde tilbage med en tom følelse, når dagen er omme. Ingen materielle goder kan dulme følelsen af tomhed. Lifecoaching kan dermed være med til at vise dig, at de bedste ting i livet faktisk er gratis. Ved at udforske livets spirituelle side, kan man blive i stand til for alvor at bryde de handlingsmønstre, der holder en tilbage fra at opnå lykke og livsglæde.

Spirituel terapi

Spirituel terapi er et udviklingsforløb, der retter sig mod at hjælpe både sjælen og kroppen. Formålet er at give sjælen mulighed for at skabe den udvikling, den har brug for. Det kan dreje sig om at få afsluttet episoder, der er opstået i fortiden, eller om at hjælpe sjælen med at finde sin vej - dens livsformål. Uafsluttede episoder kan både være fysiske og psykiske, hvilket betyder, at man kan være påvirket følelsesmæssigt eller kropsligt af hændelser i fortiden, såsom ubearbejdet vrede eller sorg. Ofte oplever man, at disse hændelser viser sig som noget, der bliver ved med at dukke op i livet, indtil man får det bearbejdet og afsluttet. Her kan spirituel terapi hjælpe dig med at få sådanne erindringer afsluttet, så du kommer videre og får mere livsglæde i hverdagen. Læs mere om spirituel terapi her.

Online spirituel terapi og coaching

Det kan være vigtigt at lære om spiritualitet for mange der - på trods af, at de har oplevet stor succes i flere af livets aspekter - stadig føler, at der mangler noget. Denne tomme følelse kan - for nogle - i værste fald føre til et misbrug. Med en god spirituel lifecoaching eller terapi, vil nogle være i stand til drastisk at forlænge deres liv ved at konfrontere deres spirituelle side, i stedet for at ty til alkohol eller stoffer. Her hos GoMentor forstår vi vigtigheden af et afbalanceret liv, og vores tilknyttede specialister kan hjælpe dig inden for forskellige aspekter af spiritualitet enten ved personlige møder eller online terapi og coaching via GoMentor.dk. Selvom den spirituelle rejse varierer fra person til person, kan vores mentorer sikre, at du har alle de rette redskaber og den viden, der er nødvendig for, at man kan komme i kontakt med sin sjæl på et personligt niveau.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.