Det er ikke vores forskelligheder, der skiller os…

Skrevet d. 16-6-2022 17:51:13 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

… men ofte vores manglende evne til at genkende, acceptere og værdsætte vores individuelle forskelle som vigtige og berigende facetter af et fælles liv.

Men hvordan kan du genkende ”individuelle forskelle” og ikke mindst forstå betydningen, og hvad du kan bruge disse forskelle til?

En forudsætning for, at andre kan forstå dig, og ikke mindst at du kan forstå dig selv, er at du ”ved”, hvem du selv er – eller som den græske filosof Platon meget enkelt udtrykte det - ”Kend dig selv”.

At ”kende dig selv” med de både positive og negative sider, betyder at du kan reflektere over dit liv, både den del du har levet, det du er i gang med lige nu, og det der ligger foran dig - ude i fremtiden.

Du vil begynde at forstå, hvorfor du bliver påvirket negativt og ikke mindst, hvad det gør ved dig og dit liv.

Du kan lære, hvordan du kan ændre på dine følelser og din opfattelse af negative situationer i forskellige relationer, og opnå en bedre balance hvor din tilgang til livet med andre mennesker bliver mere empatisk med fokus på det positive og forstående.

Du er velkommen til at kontakte mig for flere informationer om, hvordan du kan skabe en mere empatisk tilgang til dig selv og andre.

Åbn min profil og læs hvad jeg kan hjælpe dig med.


   Mange sommerhilsener

   Vagn Kirkeskov

   Psykoterapeut og Coach

   Forfatter til ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd, og hvordan de finder vej gennem livet”.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.