RIDER DU PÅ EN BØLGETOP I DIT LIV ELLER ER DU NEDE I EN BØLGEDAL?

Skrevet d. 26-7-2022 21:59:49 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Hvis du er et sted i livet, hvor der er bølgedal og bølgetop, så er det bare sådan livet er. Herfra må du omfavne alt det, livet kommer med til dig.

Alt det lækre det der stinker. Det fantastiske det udfordrende. Den vilde lyst og afmagten. Det hele er livet og dig.


Livet byder på udfordringer, men det er fordi der er noget, du skal lære. Noget du har lukket øjnene for. Noget du har overhørt i dig selv. Ellers dukker de ikke op de udfordringer. 


VI HAR DEM ALLE


Nogen flere end andre. Selv var/er jeg en af dem, der godt synes at andre kunne tage bare lidt over. Jeg føler, jeg har taget "my share"


Har jeg lukket mine øjne for meget. Hvad har jeg ikke taget mig af? har jeg indimellem spurgt mig selv om, da endnu en ulykke ramte, senest da min søn på 21 år faldt om i februar måned af blodpropper i hjernen. Nu skal mit blog indlæg ikke handle om det....


SVARET PÅ DET ER:


Livet må vi værne om. Vi må passe på os. Vi må overøse os selv med kærlighed. Holde af os selv. Ikke forsøge at lave os selv om for at passe ind. Det gør vi, fordi vi er flokdyr og ikke vil udstødes af flokken. Men når det bliver på bekostning af os selv, er det at gå for langt. Overtræde vores egne grænser. Slippe ansvaret. 


Der er flere årsager end en til, at vi har den adfærd. Det første jeg peger på er vores traumer(vores egne og dem vi har nedarvet) som feks. kan gøre det svært at stå ved den man er. For hvad hvis de andre opdager, hvem man i virkeligheden er. At kunne elske sig selv, det er måske et nedarvet familiemønster ikke at kunne det. Tage ansvar for sit liv. Turde stå op for sig selv. Sige fra. Være ærlig og autentisk. Du kan sikkert også finde på en årsag eller to, som jeg ikke har nævnt. Du kan bare sætte ind(.....)


Livets udfordringer er din læringskurve. Du udvikler dig i kriser og i modstand og det sker, fordi du skal flytte dig fra det sted du står. "Helt ærligt Camilla!" Ja, det er sandt, så de er altså ikke kun dårlige de udfordringer!


Åbner du dine øjne og ser på det du møder med disse briller på, så opdager du noget nyt. Du så at sige øger din bevidsthed, som mange taler om i denne tid. Men det er lige præcis, som det er. For øget bevidsthed er vejen til varig forandring, uanset om det er i kærlighed, salg, ledelse eller som forældre.


For du er præcis lige hvor du skal være lige nu, uagtet om du føler det er ubehageligt, lorteagtigt, stressende eller kærligt. 


Overvej derfor. Er der noget du har glemt at tage dig af? Har du overvejet om du måske skal "flytte dig"


I kærlighed


Camilla 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.