KÆRLIGHEDEN KAN IKKE FINDE DIG I FRYGTENS LAND

Skrevet d. 23-8-2021 16:09:04 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Selvom du ikke er hvor du ønsker at være


Ikke er lykkelig i dit parforhold


Endnu ikke har fundet kærligheden


Mærker du sidder i det forkerte job


Lider af angst


ELSK DET HELE


Accepter hvor du er. Ha tillid til dig selv, at du finder retning, men elsk også, at du bare ikke er der endnu.


Undlad at have modstand på, at tingene endnu ikke ruller for dig, selvom det er det nemmeste.


Undlad at frygten tager over, fordi alt det med kærlighed er svært, for kærligheden kan ikke finde dig i frygtens land.


Brug din energi på at elske det hele. Elsk at tale dig selv op og ikke ned. Anerkend dine evner. Drop enhver destruktiv selvsnak. 


ELSK AT VÆRE DIG<3


Oplever du udfordringer med at elske dig selv -  og angsten og frygten har sit tag i dig. Så kan jeg hjælpe dig. Så  kan jeg hjælpe dig tilbage til et liv fyldt af kærlighed. 

Årsagen til du har det som du har det handler om at din krop er bange og du er bange. Med simple værktøjer som jeg bruger med mine klienter kan jeg lære dig, at slippe det som gør dig urolig. Som kan få dit liv tilbage i balance. 


Har du brug for min hjælp? så er du velkommen til at starte med en forsamtale for at finde ind til, om jeg skal være hende der hjælper dig videre i dit liv<3


Kærligst 

Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.