Projektledelse

af GoMentor

Sidst opdateret 22-9-2020

Reviewer GoMentor

Klient får hjælp og værktøjer til effektivt at kunne agere projektleder på kommende projekter i sit erhvervsliv Hvad er projektledelse?

Når man arbejder med projektledelse, har man et stort ansvar for både at planlægge, organisere og styre et projekt fra start og frem mod dets mål. At lede et projekt kræver et godt overblik og ofte en uddannelse eller kurser inden for ledelse og projektstyring. Desuden har man også et ansvar for sine projektmedarbejdere, herunder hvem der kan bidrage med hvad og til hvilken del af projektet. Derfor kan det være en fordel at få yderligere rådgivning og sparring til dig, der er projektleder, som kan bidrage positivt til din kompetenceudvikling.

Udviklingspotentiale for projektledere

  • Bedre forståelse for projekters formål og gevinster
  • Større faglig indsigt i projekter samt effektivisering af arbejdsprocesser
  • Øget selvindsigt - dine styrker, svagheder og værdier
  • Bedre lederkompetencer
  • Bedre sammensætning af teams samt teamudvikling
  • Bedre videndeling, sparring og dyrkning af dine relationer

Rådgivning og sparring til projektledelse

De tilknyttede terapeuter og coaches hos GoMentor, der har erfaring med projektledelse, kan hjælpe dig med at forbedre dine kompetencer gennem rådgivning og sparring. Det kan både være for dig, der arbejder som projektleder, eller for dig, der ønsker at arbejde med projektledelse. Uanset hvilket område du ønsker at forbedre dig på, kan du få den rette hjælp via GoMentor. Find en mentor på listen nedenfor eller søg mere specifikt via "Find mentor"-knappen. I en travl hverdag som projektleder kan du også få skriftlig coaching via GoMentor 24/7, hvor du tilmelder dig og derefter bliver matchet med en mentor, der passer dine behov og ønsker. På den måde kan du skrive ubegrænset med din personlige rådgiver, uanset tid og sted.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.