JEG FØLER MIG IKKE GOD NOK

Skrevet d. 6-6-2021 14:00:21 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Alle steder hvor vi færdes bliver vi  målt, vejet og analyseret af omgivelserne og hvis du oveni er udstyret med en bekymringshjerne og lider af kontrol....så kan du let komme til at føle, du ikke er god nok.

De følelser, vi har indeni er nogle vi selv sætter gang i vores indre, ofte betinget af vores opvækst og fortiden - som langsomt indhenter os i nutiden. 

Vi tænker en masse tanker om os selv. Sætter høje forventninger til os selv, vi føler vi skal leve op til for at være den perfekte hustru, kæreste, arbejdskollega, veninde og måske også som mor, hvis du har den rolle,  ja du kan selv sætte ind, hvor det er, du får sat for høje forventninger til dig selv(........)

Når vi lader denne barrre være vores styrepind i livet, så vil det betyde, at du indimellem bliver lidt træt. I værste tilfælde opnår stress, hvis ikke du undervejs har sørget for at give dig selv en en masse omsorg og egenkærlig.

Under denne tilstand ulmer følelsen af ikke at være god nok. Måske har du opdaget den i dig selv, måske du ikke har. 

Når følelsen af ikke at være god nok larmer i dig, da er det værd at begynde, at kigge på hvad der har udløst netop denne følelse i dig. Der er ting i vores liv som trigger os. Men de har rødder et andet sted....Finder vi dem kan du slippe af med din følelse af ikke at være god nok. Komme af med noget af din kontrol. Slippe nogle bekymringstanker og få adgang til mere glæde i dit liv.


Kærligst 

Camilla


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.