NÅR EN HELT BESTEMT PERSON DRÆNER DIG, HIDSER DIG OP OG GØR DIG KED AF DET

Skrevet d. 2-4-2021 13:59:38 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach


Vidste du, at man enkelt kan fjerne en irritation du har til en person, som dræner dig?

Jeg taler om denne her person, hvor du har svært ved at sige pyt og være afslappet. Personen som når han/hun træder ind i rummet, eller talen falder på ham/hende – så slår det dig ud af kurs også selvom, du har besluttet, at du ikke vil lade dig ophidse eller blive påvirket. Så sker det bare igen og igen med denne person.


At irritationen reelt bunder i noget i dit eget liv! Og personen blot sætter det i gang i dig.


Med TBT traumeterapi kan vi fjerne triggeren, så personen ikke længere aktiverer noget i dig, og du kan møde personen eller dem, uden at blive irriteret og reagerer på det.


Hmm.....kan det være rigtigt?


Det kan være en chef, tidligere chef, ex kæreste, svigermor/far, kollega, far/mor...sæt selv ind(....)


Hvordan kan det lade sig gøre.


Det vi leder efter er situationen, der trigger dig. Går tilbage til sidste gang det skete. Det husker du godt ellers hjælper dig jeg med at finde det tidspunkt hvor det skete. Healer her, og du vil opdage forandringer, næste gang du enten bliver konfronteret med personen eller hører vedkommende omtalt. Ja, faktisk vil du opleve en tilstand af, at blive ligeglad med personens adfærd.


Ofte vil du møde en undren i dig selv over, at du tidligere har ladet dig irritere.


 Kærligst


Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.