Rådgivning om sælgerperformance

af GoMentor

Sidst opdateret 28-9-2020

Reviewer Unknown User

Hvad er sælgerperformance

En effektiv sælger har modtaget coaching og er blevet mere resultatorienteret og har opnået flere salg og mere succes efter sin rådgivning Alle organisationer og virksomheder, der arbejder med salg, vil blive målt på salgstal og resultaterne på bundlinjen og er derfor afhængig af at deres sælger har en god performance.

Sælgerperformance handler dog ikke kun om salgstal, selvom det er en vigtig del af de parametre en sælgers præstationer bliver målt på.

Inden for sælgerperformance handler det altså i høj grad om at optimere på salget ved at arbejde med den præstation sælgerne laver. Her kigger man også på eventuelle nye tilpasninger til markedet og udvikling af personlige kommunikative kompetencer.

Nogle virksomhedsledere tænker måske, at de har styr på tingene, at deres sælgere er de bedste på markedet og deres produkter er gode og de har en fornuftig pipeline, men derfor kan god rådgivning og coaching på sælgerperformance være en fornuftig ide alligevel. Dels for at optimere salgsparametre og for at udvikle og motivere salgsmedarbejderne.

Den rette coaching og rådgivning hjælper sælgere med at få øje på det de er gode til, med fokus på deres ressourcer, således at de lærer at bruge deres ressourcer på den bedst mulig måde.

Hjælp til sælgerperformance

På GoMentor kan du finde flere psykologer, coaches og terapeuter, der særligt har erfaring med professionel rådgivning og coaching af sælgere og salgsteams il virksomheder.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan du have brug for hjælp og rådgivning til, hvordan du skaber mere salg og vækst i din forretning.


Du kan også søge videre på GoMentor og finde den rette hjælp til dig inden for salgsteknikker og præstation.

Få rådgivning om sælgerperformance

Pernille Mikkeline Brandt Katja Rose Michelle Poulsen Glennie Grønne
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.