Talentudvikling

By GoMentor

Last updated at 19-1-2020

Reviewers GoMentor

TalentudviklingSelvom arbejdsløsheden er stigende i perioder, så er det alment kendt, at manglen på kvalificeret arbejdskraft på sigt er en af de største udfordringer, vi står over for. Den stigende internationalisering betyder, at vi må kæmpe endnu hårdere om de menneskelige ressourcer og organisatoriske kompetencer, men i særdeleshed at virksomhederne skal kæmpe for at udvikle og bevare de særlige talenter.

Hvad er talentudvikling?

Talentudvikling handler om at udvikle og lede stjerner, der kan medvirke til medvirkens succes og vækst. Nøglen til fortsat succes ligger således ikke kun i evnen til fastholde medarbejderne i organisationen, men også i at forstå, forvalte og udvikle talenterne optimalt. En GoMentor partner indenfor talent management kan medvirke til, at virksomheden accelererer udviklingen af de medarbejdere, som har unikke muligheder for at præstere for virksomheden. Partneren kan i samarbejde med virksomheden udarbejde en langtidsplan for en målrettet og strategisk talentudvikling.

Talentfulde medarbejdere kan have særlige kompetencer inden for ledelse, projektledelse eller være faglige superspecialister og de kan både være ganske unge og nyansatte samt modne og mere erfarne mennesker. Grundlæggende handler talentudvikling om at sikre de rammer, der gør virksomheden i stand til at bevare de medarbejdere, som – måske i vidt forskellige roller – kan have stor indflydelse på virksomhedens udvikling.

Fordele ved talentudvikling

  • Sikre fastholdelse af talenter
  • Udvikle "ledestjerner"
  • Udvikle talenter indenfor faglig ekspertise
  • Skabe mere innovation og forandringsevne i virksomheden
  • Forbedre virksomhedens branding
  • Udvikle plan for Strategisk talentudvikling
  • Skabe rammer for dygtig talentledelse
Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til talentudvikling

Ellindur Egilstrød Patrick Agergaard Philip Poulsen Janne Brøns
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere