Mentor

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

MentorHvad er en mentor?

Mentorbegrebet anvendes typisk om en person, der har den nødvendige erfaring og viden til at hjælpe andre - bl.a. gennem undervisning, coaching, rådgivning, sparring, vejledning og feedback. En mentor kan derfor hjælpe dig med både personlige og faglige udfordringer samt udvikling, såfremt mentoren har kompetencer og erfaring med den konkrete problemstilling. Derfor er det altid en fordel at kigge på den enkelte mentors profil, så du kan føle dig tryg ved mentoren.

 

En mentor kan bl.a. hjælpe med:

Få en mentor

Der er mange forskellige mentorer tilknyttet GoMentor, som kan hjælpe dig med undervisning, rådgivning eller sparring, afhængigt af hvad du har brug for. Du kan finde en mentor på listen nedenfor eller søge mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Derudover kan du også tilmelde dig GoMentor 24/7, som er online rådgivning og coaching til dig, der har brug for fleksibilitet. Ved at tilmelde dig bliver du matchet med den rette mentor til din situation, som du kan skrive ubegrænset med, ufhængigt af tid og sted. Kontakt ellers GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til finde en mentor til dig - vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig.

Få en mentor

Karen Hastrup Norma Lind Thomsen Mads Vibe-Hastrup Pernille Louise Salling

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.