Supervisor

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Supervisor

Hvad er en supervisor?

En supervisor er en person, der udfører supervision, hvilket kan bruges som faglig udviklingsmetode og foregår ofte i et længerevarende forløb. Psykologer har særlige kompetencer til at supervisere, men supervision kan også udføres af psykoterapeuter og andre professioner, som arbejder med mennesker. Her er formålet at rådgive andre i deres profession for at gøre dem bedre, hvilket virker uddannelsesmæssigt, administrativt og giver støtte. Der er således fokus på forbedring af egen praksis. Alle kan dermed få gavn af at blive superviseret - især terapeuter, coaches og mentorer, da denne metode også gavner deres klienter.

Hvad er supervision?

Supervision er en faglig lærings- og udviklingsmetode til at forbedre det overordnede niveau inden for professioner - i dette tilfælde med fokus på mentorfunktioner, coaching og psykoterapi. Selvom den sidstnævnte gruppe har brugt supervisorer igennem noget tid nu, er det, for mentorfunktionen og coaching, et forholdsvist nyt fokusområde. Formålet er her at forbedre niveauet af disse gennem faglig sparring. Fagforeninger inden for områderne har, på tværs af Europa, indsat vilkår omkring supervision i deres etiske kodekser. Man diskuterer stadig standarderne og reguleringerne, men det bør ikke stoppe en i at undersøge mulighederne med supervisorer nærmere og lære om, hvordan de kan forbedre ens egen praksis i fremtiden.

Find den rette supervisor

Hos GoMentor har vi en række tilknyttede mentorer, som har hvert sit speciale inden for et bestemt område. Det gør det muligt for dem at være supervisor og tilbyde supervision til andre inde for samme felt. På den måde kan du udvikle dig gennem faglig sparring og forbedre din egen praksis. Find en relevant supervisor for dig ved at se oversigten nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen.

Få hjælp af en supervisor

Pernille Mikkeline Brandt Bo Bromberg Olsen Malene Louise Aagaard Finn Toftlund

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.