Bio-neurofeedback behandler

af GoMentor

Sidst opdateret 10-6-2020

Reviewer GoMentor

Bio-neurofeedback behandlerHvad er en bio-neurofeedback behandler?

En bio-neurofeedback behandler kan være en terapeut eller anden behandler med speciale inden for neurofeedback, ofte med en relevant uddannelse, kurser eller certificeringer inden for området. Du kan læse mere om behandlernes erfaringer og baggrunde på den enkeltes profil.

Hvordan foregår bio-neurofeedback behandling?

Bio-neurofeedback/EGG neurofeedback er medicinfri hjernetræning, der anvendes som en supplerende metode til psykologers behandling af forskellige lidelser, såsom ADHD, autisme, epilepsi, migræne, depression, angst og søvnforstyrrelser. Bio Neuro Feedback er en form for tilbagemeldning, der træner patienten til selv at påvirke hans eller hendes hjernefunktion og dermed forbedre hjernens evne til selv at regulere sine tanker og følelser. I dag er Bio Neuro Feedback videnskabeligt underbygget og teknisk perfektioneret. Det tekniske udstyr er nu godkendt som medicinsk udstyr i EU.

En bio-neurofeedback behandler anvender bl.a. metoder som:

  • Neurofeedback (diverse behandlingsformer og programmer)
  • Hjernetræning
  • NLP (Neuro Lingvistisk Psykologi)

Find den rette bio-neurofeedback behandler

Via GoMentor kan du finde en bio-neurofeedback behandler, som kan hjælpe dig med forskellige problemstillinger, heriblandt stress, ADHD, søvnproblemer, negative tankemønstre og manglende koncentrationsevne. Du kan se vores tilknyttede behandlere på listen nedenfor eller søge efter en psykolog, terapeut eller coach via 'Find ekspert'-knappen, hvis du har brug for hjælp til noget specifikt.

Få hjælp af en bio-neurofeedback behandler

Christin Walter
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.