Mentaltræner

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

MentaltrænerHvad er en mentaltræner?

En mentaltræner er en coach, terapeut eller psykolog, der har interesse og uddannelse inden for mentaltræning. De tilknyttede mentaltrænere hos GoMentor kan hjælpe dig med at blive mentalt stærk, hvilket kan hjælpe dig i mange forskellige situationer - især i sport. Uddannede mentaltrænere kan også undervise andre i mentaltræning og mindfulness. Under uddannelsen lærer mentaltræneren ofte både teori, praksis, reflektion og feedback samt deltager selv i træningen og optræder som instruktør i alle mentaltræningens faser.

Hvad er mentaltræning?

Mange sportsudøvere - både eliteudøvere, professionelle og dem, der træner en gang imellem - bruger ofte størstedelen af deres tid på den fysiske træning frem for den mentale del. Det gør, at flere ikke udnytter deres fulde potentiale og faglige kunnen, da det netop ofte er det mentale, der stopper dem undervejs. Med mentaltræning og coaching kan du få de rette værktøjer og øvelser til at styrke dig mentalt - både sportsrelateret og i hverdagens situationer. Mentaltræning er derfor ikke kun for professionelle sportsudøvere - det er for alle, som ønsker at udvikle sig og skabe forandring. Det handler om at udnytte sit potentiale og optimere ens evne til at fokusere og præstere bedre.

Få mentaltræning via GoMentor

Vil du gerne blive mentalt stærkere? Med en af GoMentors tilknyttede mentaltrænere kan du styrke dig selv til at opnå dit fulde potentiale og skabe personlig udvikling. Find den rette mentaltræner på listen nedenfor eller søg mere specifikt via 'Find ekspert'-knappen. Har du brug for hjælp til at finde din mentor, kan du også altid kontakte GoMentor support på support@gomentor.com.

Få en mentaltræner

Mads Vibe-Hastrup Signe Westi Løvland Zenna Grundtvig Thomas Kappelborg Mikkelsen
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.