Er du gået i stå?

Skrevet d. 28-1-2021 17:15:59 af Rikke Plum - Cand. Pæd. Psyk, Coach, Mentor

Er du træt, og mangler du energi? Synes du, at det er svært at blive ved med at arbejde hjemmefra, stå op hver dag og selv strukturere din dag, så alt bliver gjort og den giver mening?

Jeg har været der - hver dag i de 7 år - , hvor jeg var syg (svulst i hjernen, multiple hormonmangel, gentagne hjernerystelser og senfølger af borrelia) og selv skulle finde min vej i hverdagen under en tåge af træthed.

Det er blandt andet disse erfaringer kombineret med min psykologiske baggrund (Cad. Pæd. Psyk.), som jeg trækker på, når coacher og vejleder mennesker, der er ramt af stress eller udmattelse, og studerende der er gået i stå i deres opgaveskrivning, eksamenslæsning eller studie. Situationer, der på mange måder ligner det isolerede sociale liv, som vi alle lever pt. Hvis er du nysgerrig så kontakt mig for en gratis uforpligtende snak.

De bedste hilsner

Rikke Plum

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.