Psykolog med lægehenvisning

Psykolog med lægehenvisningI visse tilfælde kan du få tilskud til psykolog og psykologisk rådgivning. Det kræver dog, at du får en henvisning til psykolog fra din læge. Det er ikke alle psykologer eller psykologhuse, der kan tage imod en sådan lægehenvisning.

 

Psykologer med lægehenvisning har lange ventelister

Nedenfor har vi samlet de psykologer, der tager imod lægehenvisning. Bemærk, at der ikke er tale om gratis psykologhjælp, men mulighed for at få en reduceret pris (via offentligt tilskud).
Mange psykologer med ydernummer har dog lange ventetider - ofte flere måneder.

Muligheden for at få offentligt tilskud til psykologhjælp gør naturligvis din del af betalingen lavere - men det betyder desværre også, at du som regel må vente på at starte dit forløb, da der ofte er meget lang ventetid hos de psykologer, der har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det skyldes både efterspørgsel og overenskomsten, disse psykologer har.

 

Der findes andre muligheder

Ønsker du ingen eller kort ventetid, kan du vælge at starte dit forløb hos en psykolog eller psykoterapeut uden brug af henvisning. Ofte er der andre muligheder for at opnå en reduceret pris, eksempelvis hvis du er studerende, ledig, på efterløn osv.

 

Se mentorer med rabat ved lægehenvisning

Ønsker du ingen eller kort ventetid, kan det være op ad bakke at samtidigt bruge en lægehenvisning. Flere af vores psykologer, psykoterapeuter og coaches tilbyder dog rabatter og korte ventetider.

 

Se mentorer med rabat

Undgå ventelister og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Pia Nielsen Charlotte Quist Iversen Nirvi Bennich Jennie Blicher-Hansen
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Psykolog med lægehenvisning

Undgå ventelister og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Pia Nielsen Charlotte Quist Iversen Nirvi Bennich Jennie Blicher-Hansen
Lige nu: Spar 37% på online terapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.