Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Skrevet af GoMentor

Tilskud fra DanmarkPsykolog med sygeforsikring

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Med en sygeforsikring har du mulighed for at få tilskud til psykologhjælp. Hos GoMentor har vi ca. 30 autoriserede psykologer, som - via Sygeforsikring Danmark - giver tilskud, såfremt du booker en session hos en af dem. Tilskuddet kan dog afhænge af, hvilken gruppe du er medlem af hos sygeforsikringen. Undersøg mulighederne for at booke en autoriseret psykolog betalt af sygeforsikringen via knappen nedenfor.

 

Find autoriserede psykologer her

 

Psykolog med sundhedsforsikring

Er du tilknyttet en sundhedsforsikring, har du også mulighed for at få tilskud herigennem. Det er ofte muligt at få en forsikring til at betale for dine psykologsamtaler. De fleste sundhedsforsikringer dækker patientandelen af udgifterne til psykologbehandling efter tilskuddet fra sygesikringen, hvis du er medlem af både en sundheds- og sygeforsikring. Antallet af samtaler varierer i forsikringsselskaberne, men typisk er det 8-12 samtaler. Det er oftest kun autoriserede psykologer, som kan behandle i sager, der er bevilget af et forsikringsselskab.

 

Du kan alternativt få et overblik over de forskellige psykologpriser her.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark?
Så har du mulighed for at få tilskud fra psykologsamtaler. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.
Lene Lykke Fugl Lea Park Kirsten Lysgaard Pedersen Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark?
Så har du mulighed for at få tilskud fra psykologsamtaler. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lene Lykke Fugl Lea Park Kirsten Lysgaard Pedersen Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere