Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

By GoMentor

Last updated at 18-1-2020

Reviewers GoMentor

Tilskud fra DanmarkPsykolog med sygeforsikring

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Med en sygeforsikring har du mulighed for at få tilskud til psykologhjælp. Hos GoMentor har vi flere autoriserede psykologer, som - via Sygeforsikring Danmark - giver tilskud, såfremt du booker en session hos en af dem. Tilskuddet kan dog afhænge af, hvilken gruppe du er medlem af hos sygeforsikringen. Undersøg mulighederne for at booke en autoriseret psykolog betalt af sygeforsikringen via knappen nedenfor.

 

Find autoriserede psykologer her

 

Psykolog med sundhedsforsikring

Er du tilknyttet en sundhedsforsikring, har du også mulighed for at få tilskud herigennem. Det er ofte muligt at få en forsikring til at betale for dine psykologsamtaler. De fleste sundhedsforsikringer dækker patientandelen af udgifterne til psykologbehandling efter tilskuddet fra sygesikringen, hvis du er medlem af både en sundheds- og sygeforsikring. Antallet af samtaler varierer i forsikringsselskaberne, men typisk er det 8-12 samtaler. Det er oftest kun autoriserede psykologer, som kan behandle i sager, der er bevilget af et forsikringsselskab.

 

Du kan alternativt få et overblik over de forskellige psykologpriser her.

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Astrid Eiterå Lene Lykke Fugl Kirsten Lysgaard Pedersen Psykolog Jeppe Lopes-Olesen. Akut tider / tager mod lægehenvisning.
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere