Autoriseret psykolog

Skrevet af GoMentor

Autoriseret psykologGoMentor er Danmarks største terapi- og coaching portal for psykologer, psykoterapeuter og coaches. Du kan søge blandt ca. 50 autoriserede psykologer fra hele Danmark, se profilsider, sammenholde erfaringsområder og uddannelser - alt sammen for at finde den rette psykolog til dig. Vores autoriserede psykologer har en bred viden inden for forskellige områder, så du kan få hjælp til netop det, du har brug for. Er du medlem af sygesikring Danmark, er det desuden muligt at få tilskud, afhængigt af hvilken gruppe du er i, såfremt man booker en autoriseret psykolog.

 

Autoriseret psykolog uddannelse

At være psykolog er en beskyttet titel, som man kvalitetssikrer yderligere ved at få autorisation i psykologi. For at blive autoriseret psykolog skal man gennemgå mindst 2 år med praktisk videreuddannelse efter at have taget en 5-årig kandidat i psykologi (Cand.psych), psykologisk-pædagogi (Cand.pæd.psych) eller lignende på enten Århus, Aalborg eller Københavns universiteter. Selve autorisationen af psykologer i Danmark foretages af Psykolognævnet under Socialministeriet. Autorisationsuddannelsen er en uddannelse i praksis under supervision. En psykolog kan tidligst blive autoriseret 2 år efter at have afsluttet sin kandidatuddannelse i psykologi. Derudover skal han eller hun også have modtaget mindst 160 timers supervision. Denne ordning er med til at sikre et højt niveau inden for psykologfaget, idet psykologen modtager vejledning på det praktiske arbejde af en mere erfaren psykolog i løbet af autorisationsuddannelsen. Autorisationsordningen er frivillig og dermed ikke et krav for at kunne kalde sig 'psykolog' og tilbyde psykologhjælp i Danmark.

 

Find en autoriseret psykolog her

Se vores liste med autoriserede psykologer nedenfor eller klik 'Find ekspert' for at søge i dit lokalområde.

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Birgit Jørgensen Inge Merete Søndergaard John Row Lærke Marie Trunjer
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp af en autoriseret psykolog

Kæmper du med noget i livet?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Birgit Jørgensen Inge Merete Søndergaard John Row Lærke Marie Trunjer
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere