Psykolog priser

af GoMentor

Sidst opdateret 4-2-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog priserGoMentor er en online søgeportal, der giver dig mulighed for nemt at få et overblik over bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches i dit nærområde. Du kan blandt andet sammenligne kompetencer, erfaringsområder og priser samt booke tid online. Klik 'Find mentor' i menuen for at søge efter behandlere i dit lokalområde.

Hvad koster en psykolog?

Der kan være meget forskel i prisen på psykologer i dit område, og i nogle tilfælde kan en uddannet psykoterapeut måske også være et godt og billigere alternativ for dig. Gennemsnitsprisen for en session ligger dog typisk mellem 800-1000 kr., men kan variere, afhængigt af psykologernes kompetencer og erfaringer. Derfor anbefales det, at du tager udgangspunkt i dine behov og vælger en psykolog med henblik på erfaringsområder, og hvem du ser som det rette match til dig.

Psykolog med rabat

Hos GoMentor har vi en lang række psykologer tilknyttet, som udbyder samtaleterapi inden for mange forskellige områder. Her giver størstedelen anledning til en eller anden form for rabat eller tilskud, hvis du f.eks. er studerende, har en lægehenvisning eller er medlem af en sundhedsforsikring eller sygeforsikring. Derfor kan det betale sig at undersøge dine muligheder for eventuelle rabatter og tilskud, inden du vælger din mentor.

 

Lægehenvisning

Med en henvisning fra lægen til en psykolog, tilbyder regionen at betale et tilskud til psykologtimer. Det offentlige tilskud til psykologhjælp gør naturligvis din del af betalingen lavere - men det betyder desværre også, at du som regel må vente på at starte dit forløb. Det er tilfældet, da der ofte er meget lang ventetid hos de psykologer, der har overenskomst med den offentlige sygesikring. For at få en tid med din henvisning, kan du sagtens opleve 3-6 måneders ventetid.

 

Nogle af vores psykologer - som normalt ikke kan tage imod en lægehenvisning, da de ikke er autoriserede - tilbyder en særlig rabat til dig, der har fået en henvisning fra lægen. På den måde får du en væsentlig reduceret pris samt hurtigere hjælp - sammenlignet med psykologhjælp gennem den offentlige sygesikring. Denne pris ligger på alt fra 350-650 kr. for en session. Vælger du at booke en tid hos en psykolog eller psykoterapeut - uden brug af din lægehenvisning - kan du dog få hjælp meget hurtigt og ofte helt uden ventetid. Nogle af psykologerne tilbyder også en reduceret pris, hvis du er studerende, ledig, på efterløn eller lignende. Du kan finde alle de mentorer, der tilbyder særlige rabatter via knappen nedenfor.

 

Find psykolog med rabat og kort ventetid

 

Sygeforsikring og sundhedsforsikring

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er det muligt at få tilskud til psykologhjælp. Hos GoMentor har vi ca. 40 autoriserede psykologer, som - via Sygeforsikring Danmark - giver tilskud, såfremt du booker en session hos en af dem. Tilskuddet afhænger endvidere af, hvilken gruppe du er medlem af. Undersøg mulighederne for at booke en autoriseret psykolog betalt af sygeforsikringen her.

Har du en sundhedsforsikring, enten privat eller via din arbejdsgiver, kan du eventuelt undersøge, om du kan booke en psykolog via GoMentor betalt af sundhedsforsikringen. Her er det muligt at få dækket hele udgiften til dine sessioner, hvilket typisk er gældende for de første 8-12 sessioner, afhængigt af sundhedsforsikringen. Dog gælder dette kun ved booking af samtaler med autoriserede psykologer.

 

 


Pris for online psykologhjælp

Fra kun 596 kroner om måneden kan du få hjælp online via et GoMentor 24/7 abonnement.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.


Fordele ved online psykologhjælp:

• Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp

• Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din psykolog på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.

• Du kan tale med din rådgiver, uanset hvor du er.

• Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.

• Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer

• Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.

• Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.

• Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.