Alle artikler

af GoMentor

Sidst opdateret 11-5-2020

Reviewer GoMentor

Her får du et overblik over de forskellige artikler vi har på GoMentor om alt fra online terapi og coaching til hvad er en psykolog, hvad koster en psykolog, hvad er parterapi og meget andet.


Læs også mere om GoMentor 24/7, som er vores online platform, hvor du kan få hjælp via et abonnement, der giver dig adgang til at skrive beskeder hver dag og afholde videosessioner med din helt personlige mentor. Vores mentorer er psykologer, psykoterapeuter, stressterapeuter, coaches, kærlighedscoaches og parteraputer mv - og de er at finde online og i hele landet. 

 


Måske søger du hjælp i nærheden af hvor du bor, og så kan du nemt en psykolog, parterapeut, psykoterapeut eller coach via vores søgemaskine - og du kan se hvem du kan få en tid hos meget hurtigt eller hvem der giver rabat til studerende og ledige eller til dig, der har en lægehenvisning.


Se hvem der kan hjælpe dig i:


København


Århus


Aalborg


Odense


Esbjerg


Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.