Gratis terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 7-2-2020

Reviewer GoMentor

Gratis terapi - gratis psykologSøger du gratis terapi eller coaching?

Det kan være svært at finde gratis terapi og coaching - men nogle kommuner i Danmark tilbyder kortere forløb til unge ml 18-26 år, dog med væsentlig ventetid og henvisning er nødvendig.

GoMentor er en online-søgeportal, hvor du kan få hjælp nemt, fortroligt og billigt. Det kan du på én af disse to måder:

  • Søge efter en psykolog, terapeut eller coach under "Find mentor", hvor du kan booke et personligt fremmøde eller en online-videosamtale, som fungerer gennem GoMentors egen sikre og krypterede videoplatform. Priser og rabatter varierer fra mentor til mentor - derfor vil det være en fordel at kigge på de enkelte mentorers profiler.
  • Tilmelde dig GoMentor 24/7, som er skriftlig terapi og coaching, hvor du bliver matchet med en psykolog, terapeut eller coach, der passer til din situation, dine behov og ønsker. På den måde kan du skrive fortroligt med din personlige mentor, uanset tid og sted. Du kan tilmelde dig forskellige abonnementer.

Få rabat på terapi

Flere af de tilknyttede mentorer hos GoMentor tilbyder rabatter på terapi og coaching, bl.a. hvis du er studerende, pensionist eller ledig. Nogle psykologer tilbyder også en særlig rabat, hvis du har en gyldig lægehenvisning. Andre kan have mængderabat, hvis du f.eks. booker et forløb med flere sessioner.

 

Mentorer der tilbyder rabat

 

Du er altid velkommen til at kontakte GoMentor support på support@gomentor.com, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette mentor eller har yderligere spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.