Coaching priser

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Coaching priser

Der kan ikke gives en samlet beskrivelse af, hvilken uddannelse man skal have for at måtte kalde sig coach, da der ikke er en overordnet styring. Uddannelserne er således af forskellig varighed og intensitet, hvor det derfor anbefales, at du selv undersøger den enkelte coachs uddannelse, og om den er anerkendt af nationale eller internationale organisationer. Samtidig er det vigtigt, at du vælger den coach, som du føler er det bedste match for dig.

 

Hvad koster en coach?

Gennemsnitsprisen for en session med coaching, herunder også stresscoaching og karrierecoaching, ligger typisk mellem 600-1000 kr. og varierer derfor meget. Nogle coaches har også en terapeutuddannelse eller andet supplerende, som kan gøre, at de har højere priser. Inden du vælger en coach, bør du derfor undersøge de enkeltes erfaringsområder og uddannelse, men have fokus på at vælge den, som du føler dig mest tryg ved.

Nogle af vores tilknyttede coaches tilbyder også særlige rabatter, såsom rabat til studerende og rabat til ledige samt pakketilbud, hvor det bliver en billigere pris for dig, når du booker et helt coachingforløb eller flere sessioner ad gangen. Undersøg derfor dine muligheder for at få rabat i din søgning efter den rette coach til dig.

 

Find den rette coach her

Priser på coaching

Karen Hastrup Norma Lind Thomsen Katja Rose Lene Wallentin
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.