Samtaleterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

SamtaleterapiHvad er samtaleterapi?

Samtaleterapi er en terapiform, der bruger samtaler som et psykologisk redskab. I samtaleterapi taler du som regel med en psykolog eller psykoterapeut og modtager herfra støtte, viden og konkrete strategier. Dette hjælper dig til at kunne forstå, bearbejde og håndtere dine problemstillinger eller en svær livssituation. Hos GoMentor er det muligt både at få individuel terapi og gruppeterapi - dette udbydes også som online terapi, hvor du kan få terapeutisk hjælp, uanset hvor og hvornår du har brug for det. Her kan du desuden se, hvilke mentorer, der tilbyder samtaleterapi, og finde en terapeut med kort eller ingen ventetid ved at klikke på rubrikken nederst.

Samtaleterapi kan bl.a. bruges til at:

  • bearbejde tanker, følelser og oplevelser
  • fokusere på dine relationer med andre
  • fokusere på din livssituation her og nu
  • fokusere på din livshistorie, og hvilken effekt den har haft på dig
  • give dig psykologisk viden og forståelse
  • sparre om stort og småt i livet
  • blot at lytte og være tilstede

Online samtaleterapi via GoMentor

GoMentor har udviklet en videoløsning, hvor online-samtale platformen både er stabil og sikker. Alle samtaler er fuldt krypterede, hvilket betyder, at sikkerheden er i top. Denne platform kan både tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone, så du kan få terapi eller psykoterapi, uanset hvor du er. Det har vi gjort for at tilbyde dig fleksibilitet og lettere adgang til at komme i kontakt med en psykolog, psykoterapeut eller terapeut, uafhængigt af geografi.

 

Se hvem der tilbyder samtaleterapi

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.