Kvindelig psykolog i Region Hovedstaden

af GoMentor

Sidst opdateret 11-9-2020

Reviewer GoMentor

Kvindelige psykologer i Region Hovedstaden 

Søger du en kvindelig psykolog i Region Hovedstaden? 

Kvinde iført hvid trøje og briller, med håret sat op i en hestehale, griner og smiler med computeren foran sigDer kan være mange grunde til, at være bevidst i sin søgning på en kommende psykolog. Én af grundene er, at det er helt essentielt at føle sig tryg under sin behandling. Da vi alle har forskellige baggrunde og oplevelser med i bagagen, kan man foretrække et køn frem for et andet. Hvilket er helt okay! Det er nemlig meget væsentligt at du føler, at du kan åbne dig op overfor din psykolog, for at få det bedste ud af din behandling. Hvis ikke der er en kvindelig psykolog i nærheden som passer til dine præferencer, bør du huske at du hos GoMentor også kan finde kvindelige psykologer, som også tilbyder online terapi


Der er forskellige årsager til, at nogle søger en kvindelig psykolog, sexologpsykoterapeut eller coach:

 • Hvem man føler man kan spejle sig i
 • Hvem man føler man kan tale åbent med
 • Hvem man ønsker at være fortrolig med
 • Sin religiøse overbevisning
 • Hvis man skal ind på emner, der er svære at tale med en mand om

  Vi gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over hvilke kvindelige behandlere i Københavnsområdet, du kan vælge iblandt. Nedenfor har vi inddelt vores behandlere efter deres faglige uddannelse: 

  Se kvindelige psykologer her

  Se kvindelige psykoterapeuter her

  Se kvindelige coaches her

  Se kvindelige sexologer her

  Nedenfor kan du læse mere om den enkelte psykolog – og aftale tid- ved at trykke på knappen ”Se mere” lige nedenfor mentorens profilbillede.

  Da kan ydermere vælge at tilføje flere søgekriterier ved at trykke på knappen ”Udvidet søgning”, hvis du ønsker at indsnævre din søgning yderligere.

  Vi samarbejder med  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.