Kvinde

af GoMentor

Sidst opdateret 8-9-2020

Reviewer GoMentor

KvindePå GoMentor får du bl.a. et overblik over kvindelige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches. Nogle mennesker finder det svært at opsøge den rette mentor, da valget i høj grad handler om kemi. Hos GoMentor er valget og mulighederne heldigvis gjort nemmere at overskue, da det er muligt at søge på alt, lige fra køn, uddannelse, interesse- og erfaringsområder, geografi, profession og meget mere. Så leder du f.eks. efter en kvindelig psykolog eller en kvindelig psykoterapeut i dit lokalområde eller by, kan du nemt finde en her.

Hvis ikke der er en kvindelig psykolog, terapeut eller coach i din by eller dit lokalområde, er det værd at huske på, at du også kan søge efter en, der arbejder med online videosamtaler. Fordelene ved online videosamtaler er, at du er uafhængig af geografiske afstande og kan benytte lige netop den mentor, du søger. Samtalen foregår online via din computer, tablet eller telefon - sikkert og fortroligt.

En ting, der er vigtig, når du skal vælge en psykolog, psykoterapeut, sexolog eller coach er, om du føler, du kan åbne dig op over for vedkommende. Hvis ikke du tror, at du kan det med den pågældende mentor, bør du overveje at vælge en anden. For at finde ud af det, vælger mange brugere og klienter at ringe til mentoren, inden der bookes en tid. På den måde kan man først afkode, om der er kemi.

 

Der er forskellige årsager til, at nogle søger en kvindelig psykolog, psykoterapeut eller coach:

  • Hvem man føler man kan spejle sig i
  • Hvem man føler man kan tale åbent med
  • Hvem man ønsker at være fortrolig med
  • Sin religiøse overbevisning
  • Hvis man skal ind på emner, der er svære at tale med en mand om


Find din kvindelige mentor i dag

Kvindelige psykologer

 

Kvindelige psykoterapeuter

 

Kvindelige sexologer

 

Kvindelige coaches


Kvindelig psykolog, terapeut eller coach

Gertrud Lykke Glennie Grønne Bettina Østrand Rikke Rask Møller
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Kvindelig psykolog, terapeut eller coach

Gertrud Lykke Glennie Grønne Bettina Østrand Rikke Rask Møller
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Kvinde

  • Relaterede emner

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.