DIN KÆRLIGHED TIL DIG SELV ER DEN VIGTIGSTE

Skrevet d. 2-9-2022 12:38:29 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Vores selvkærlighed og hvordan vi ser os selv. Har det med os selv er det vigtigste og det vi i vores liv, hele tiden skal sikre er i balance.

Når vi er i balance med os selv. Elsker os selv. Ser, føler og mærker at vi er gode som vi er. Smukke som vi skal være. Har tillid til vores egne evner. Respekterer de valg vi tager. Vores beslutninger. Lever med vi kan tage fejl. Vi kan mærke sårbarhed. Vi kan mærke styrke. 


Så har vi taget os af os selv i en grad, som øger vores selvkærlighed og vores eget værd. Når vi ser vores værd. Elsker det menneske vi er blevet til på godt og ondt. Favner vores bagage. Vores livs-læringer og rummer fejl og mangler, så bliver livet så meget enklere at leve på alle planer. 


Vi vil da være istand til at gå ud i verden med en anden accept. Med en anden kærlighed. Vi vil tiltrække kærlighed. Vi vil tiltrække de mennesker som er gode for os. De mennesker som er vigtige for os hvor vi er havnet nu. Vi vil tiltrække opgaver og oplevelser. Vi vil ikke længere skulle jagte, løbe efter og overleve livet og hverdagen.


Har du brug for hjælp til at få mere selvkærlighed ind i dit liv? så er jeg lige her og vil gerne hjælpe dig.


I kærlighed


Camilla


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.