Tilbage efter sygdom

af GoMentor

Sidst opdateret 23-7-2020

Reviewer Unknown User

bekymret pigeDet kan være en følelsesmæssig rutsjebane, når du skal begynde på arbejde igen efter længere tids fravær på grund af sygdom eller stress. Måske er du på samme tid både spændt og nervøs. Måske oplever du, at dine tanker kan fare frem og tilbage, mellem alt det gode der er ved at starte arbejde igen og din nervøsitet.


Du kan opleve uro og spørgsmålene:

  • Er jeg klar?
  • Magter jeg det?
  • Vil de have mig tilbage?
  • Hvad mon de andre tænker?

Rigtig mange vil opleve, at det kan være svært at vende tilbage på arbejde, hvis ikke de får den støtte, de kunne ønske sig.

På GoMentor kan du finde flere forskellige mentorer, der kan hjælpe dig med at vende tilbage til arbejde efter sygdom. Både når det handler om psykisk trivsel og det mere praktiske i processen. 

 

Få hjælp til at komme tilbage til arbejde

Det er en god ide at lave en plan for hvordan du genopstarter på dit arbejde, både på det mentale og følelsesmæssige plan. På det mentale plan handler det om, hvordan du bedst passer på dig selv, når du mærker nervøsitet eller for eksempel oplever stress symptomer igen. På det praktiske plan handler det om, hvor mange timer du i starten kan begynde at arbejde, eller hvordan din arbejdsuge skal tilrettelægges.

Det kan både være en coach eller en psykolog med erfaring inden for området – eller en stressterapeut, der med dedikerede forløb, kan hjælpe dig i processen. 

 

Få hjælp til at komme tilbage til arbejdet efter sygdom

Nirvi Bennich Norma Lind Thomsen Glennie Grønne Bettina Østrand
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Tilbage efter sygdom

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.