Lifecoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Lifecoaching

Hvad er lifecoaching?

Føler du, at livet er gået i stå, og at du ikke længere er motiveret i hverdagen? Mangler du overskud i parforholdet, på arbejdet eller økonomisk? Måske er du kommet ind i et mønster af negative tanker og vaner, som styrer dit liv. Alle mennesker møder modgang og udfordringer i løbet af livet, som kan være nødvendige at få hjælp til at bearbejde. Her er det vigtigt, at du tager kontrol over dit eget liv og ikke lader tankemønstrene tage over. Med hjælp fra en lifecoach kan I sammen finde frem til nye muligheder og redskaber til, hvordan du kan skabe motivation til mønsterbrydende, positive forandringer. På den måde får du de rette værktøjer til at kunne motivere dig selv gennem råd og vejledning, der giver vedvarende resultater.

Det kan være hjælp til:

Det kan du bruge lifecoaching til

De coaches, du kan finde på GoMentor, kan hjælpe med en lang række former for lifecoaching. Uanset, hvad man har brug for hjælp til, er der professionelle mentorer hos GoMentor, der står klar til at hjælpe dig med at gøre livet lidt nemmere.

Det kan bl.a. være hjælp til:

 • Målsætning – At sætte målbare og specifikke mål med en deadline. Selvom dette er en simpel proces, kan det ikke altid følges. At lære at sætte mål for sig selv og følge planen kan have en ualmindelig positiv påvirkning på ens liv.
 • Spirituel udvikling – At lære at se ud over livets hektiske gang og undersøge en dybere, spiritual verden er ikke en prioritet for alle, men dem, der vil lære mere om livets spirituelle aspekter, kan få stor gavn af lifecoaching.
 • Lav selvtillid – Lifecoaching kan hjælpe en person med at bekæmpe den manglende evne til at tro på sig selv ved hjælp af teknikker, som kan forbedre selvtilliden og få en til at indse sit eget potentiale.
 • Lavt selvværd – De, der har en negativ selvopfattelse, kan hjælpes med coaching, så de kan opnå en anden og bedre verdensopfattelse.
 • Livsændringer – Det kan være stressende at håndtere store livsændringer, men med lifecoaching kan dette blive nemmere.
 • Work/Life balance – Selvom det er godt at arbejde hårdt, så er det ikke godt, hvis det er på bekostning af et lykkeligt og sundt liv. Dette kan tyde på en manglende balance mellem arbejde og privatliv, hvilket kan afhjælpes med coaching.
 • Økonomisk frihed – Det er en drøm for mange mennesker at have et godt liv med økonomisk uafhængighed uden gæld - men med den rette coaching og rådgivning kan drømmen om økonomisk frihed blive til virkelighed.
 • Gældsrådgivning – Før man kan opnå økonomisk frihed, er man nødt til at tage hånd om gælden. Coaching med teknikker til at håndtere gælden ved hjælp af en konkret plan kan få en tilbage på rette spor.
 • Sundhedscoaching – Nogle mennesker er konstant på slankekur og siger, de vil tabe sig, men det kan være svært at opretholde en sund livsstil. Her kan en sundhedscoach hjælpe dig med at opnå et sundere liv.
 • Fitness coaching – Det er en del af et sundt og lykkeligt liv at komme i form og dyrke motion, men uden de rette instruktioner kan dette være en fiasko for mange mennesker. I et sådan tilfælde kan fitness coaching være en god hjælp.
 • Personlig udvikling – Mange drømmer om et bedre liv, hvor de har mere succes, men det er kun en lille procentdel af disse mennesker, der gør noget ved det. Coaching med personlig udvikling kan give én en bedre chance for at komme frem i livet uanset, hvilken definition af succes man selv tror på.
 • Dating coaching – En dating coach kan hjælpe mennesker, der trætte af at date uden at kunne finde den rigtige partner. Der er mange farer og risici forbundet med dating i den moderne verden, men en dating coach kan hjælpe med at informere en og derved forbedre ens chancer for at finde en, man kan tilbringe livet med.
 • Vægttab – Mennesker, som vil tabe sig, kan få hjælp af en vægttabscoach, som kan rådgive en om, hvad man bør og ikke bør gøre, hvilket vil forbedre ens chancer for at tabe sig.
 • Motivation – Det er ikke alle, der har indlæring og motivation som en prioritet i deres liv. Men hvis man mangler motivation til at komme frem i livet og opleve positive ændringer, kan en coach hjælpe en med at nå disse mål.

Online lifecoaching hos GoMentor

Der er selvfølgelig en masse ting, man selv kan gøre for at forbedre sit liv, men online lifecoaching via GoMentor kan gøre dig i stand til mere effektivt at styrke din personlige udvikling. Vores tilknyttede coaches ved, at definitionen af succes varierer fra person til person, og det er derfor, at de møder den enkelte med en individuel tilgang - og dette aspekt af lifecoaching forstærkes blot ved, at rådgivningen sker online. Med lidt moralsk støtte og ekspertise, tilegnet gennem erfaring, kan en lifecoach hjælpe dig til at realisere dine drømme – eller i hvert fald give dig et stort skub i den rigtige retning. Uanset om det handler om at håndtere problemer med vægten, helbredsproblemer eller at komme sig over lavt selvværd, er der mange problemstillinger, de professionelle coaches kan hjælpe med gennem rådgivning og vejledning. Nogle gange skal der så lidt til, som at sætte og nå et enkelt mål, for at hjælpe en person med at få sine drømme til at blive en realitet. Med lifecoaching kan du få en stærk personlig udvikling, så du bliver bedre til at definere, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du opnår dette.

Få hjælp med Lifecoaching

Norma Lind Thomsen Karen Hastrup Katja Rose Glennie Grønne

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med Lifecoaching

Norma Lind Thomsen Karen Hastrup Katja Rose Glennie Grønne
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.