Iværksætteri

Skrevet af GoMentor

Iværksætteri

Hvad er iværksætteri?

Det kan på én gang være spændende, stressende, fascinerende, problemfyldt, opmuntrende og udmattende at starte en virksomhed. Det er en af grundende til, at så mange ikke oplever succes når de starter en ny virksomhed. Heldigvis kan business coaching hjælpe til at forbedre ens chancer for succes med iværksætteri. Her hos GoMentor tilbyder vores tilknyttede specialister online business coaching for iværksættere. Selv med hjælp fra en business coach kan det være et besværligt foretagende at skabe en virksomhed. Der er derfor også nogle ting man bør overveje, før man kaster sig ud i iværksætteri. De fleste iværksættere vil fortælle dig, at det at drive en virksomhed bliver en livsstil der kræver mere end bare et "normalt" job.

Udfordringer for iværksættere

Nedenfor finder du en liste med nogle af de problemer, de fleste iværksættere møder i forbindelse med opstarten af en virksomhed:

 • Finansiering - En af de største udfordringer i en virksomheds opstartsfase er finansiering. Det kan være stressende og tidskrævende at rejse den fornødne kapital. 
 • Forretningsplan - Imens man jagter kapital, er det vigtigt at man har en fornuftig forretningsplan med realistiske beløb, for at man bliver taget seriøst af andre forretningsfolk. 
 • Bemanding - Selv hvis man kun har behov for, at have en enkelt ansat, er der mange anliggender man må forholde sig til. At kende til disse anliggender og forholde sig til dem, er en vigtig del af det, at drive en virksomhed. 
 • Finanser - At have styr på bogholdningen er en vigtig del af det at drive en succesfuld virksomhed.

Der er selvfølgelig mange andre specifikke udfordringer og anliggender man skal forholde sig til, hvis man vil starte en virksomhed, især i takt med at virksomheden vokser. Business coaching kan hjælpe iværksætteren til at optimere chancerne for succes ved at bidrage med råd, opmuntring og støtte.

 

 

Business Coaching: Iværksætteri

Iværksætteri dækker over det, at en person starter en virksomhed helt fra bunden. Der er mange vanskelligheder forbundet med et sådant projekt. En business coach kan hjælpe iværksættere ved at udstyre dem med de nødvendige værktøjer og den nødvendige viden til at opnå succes, hvor så mange andre falder igennem. Her hos GoMentor ved vi, hvor spændende iværksætteri kan være. Og vores tilknyttede eksperter besidder også de værktøjer, der er nødvendige for, at man kan opnå succes som iværksætter. Vores tilknyttede coaches er specialiserede i at håndtere de udfordringer der er forbundet med iværksætteri. Helt fra de spæde opstartsfaser til de senere faser, der kan være ligeså spændende, vil der være mange situationer, hvor en iværksætter vil kunne drage fordel af at tale med en business coach. Ved at formidle business coaching online, kan vi hjælpe selv de travleste iværksættere. At give sig selv tid til at skabe forbedringer er vigtigt for, at man kan opnå succes.

Fordele ved iværksætteri

 • Rejse kapital
 • Skatter
 • Forretningsplan
 • Regnskab
 • Administration
 • Marketing
 • Salg
 • Rekruttering

Har du en iværksætter gemt i dig?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Carsten Nielsen Karin Ladefoged Michelle Poulsen Dines Shafqat Riaz
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Få hjælp til iværksætteri

Har du en iværksætter gemt i dig?
Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Carsten Nielsen Karin Ladefoged Michelle Poulsen Dines Shafqat Riaz
Prøv online coaching fra 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere