Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Marie Hyltén-Cavallius

Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

København K, Præstø , Videosamtale

15 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching - indledende afklarende samtale 750 kr. Aftal tid

Coaching pr. efterfølgende session 950 kr. Aftal tid

Coaching pr. efterfølgende session (studerende/ledig/sygemeldt) 750 kr. Aftal tid

Pakke på 5 sessioner (studerende/ledig/sygemeldt) 3.000 kr. Aftal tid

Pakke på 5 coachingsamtaler 3.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 17 02

Videosamtaler

Online Coaching pr. samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 17 02

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder stresscoaching, karrierecoaching, Work/Life balance, personlig udvikling, livsændringer, psykisk sårbarhed, studiecoaching. Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

COACHING OG TERAPI MED AFSÆT I ARBEJDSLIV

Er du kørt fast i dit arbejdsliv og har du brug for hjælp til at løse dine udfordringer?


Det kan handle om stress, uforløste drømme, usikkerhed på egne evner, ledelse, kompetenceudvikling, motivation og handlekraft, følelsen af meningstab, karriervalg/karriereskift, social trivsel, konflikter på arbejdspladsen og meget andet.


Min opgave er, at give dig serveretten tilbage til et udviklende og meningsfuldt arbejdsliv. Vi tilbringer en stor del af vores vågne timer på arbejdet og derfor skal det være en platform vi trives på - ellers får vi det skidt. Under vores samtaler, får du jordnære metoder til at fylde op på energidepoterne og tilføre retning og værdi til din karriere. Det er nemlig aldrig for sent, at få et et godt arbejdsliv - først den dag du lader dig pensionere.


OM MIG

Jeg hedder Marie Hyltén-Cavallius, er 47 år og Cand.cient.soc. i arbejdspsykologi fra Stockholms Universitet og RUC. Jeg er en erfaren coach og terapeut med mere end 3000 samtaler med voksne og unge i bagagen. I en årrække har jeg arbejdet som HR konsulent bl.a. hos Coloplast og det daværende Post Danmark og har sidenhen taget efteruddannelse med en 2-årig Masteruddannelse i Businesscoaching fra Copenhagen Coaching Center, psykoterapeutisk supervision og en uddannelse til stresscoach hos MINDStrain. I dag arbejder jeg primært med klienter i samtaleforløb og afholder workshops om karriere- og arbejdsliv i flere forskellige fagforeninger rundt omkring i landet.


Udover mit arbejde med coaching og terapi, arbejder jeg sideløbende som yoga- og Mindfulness instruktør og afholder både yogaretreats og Mindfulnesskurser. Psyke og fysik hænger uløseligt sammen. Det betyder ikke, at du bliver bedt om at stå på hovedet i vores sessioner, men at jeg løbende trækker på min viden om kroppen, hvor det har en relevans. Det er ofte i forbindelse med stresshåndtering og indre uro, hvor mentaltræning, visualiseringer, åndedrætsøvelser og guidede meditationer kan være nyttige redskaber til at aktivere kroppens hvilesystem.


OM SAMTALERNE

I et samtaleforløb hos mig motiveres du til at se, hvordan du kan ændre gamle mønstre og skabe konstruktive rammer for et meningsfuldt arbejdsliv. Jeg tilbyder enkle redskaber til at ændre fastgroede overbevisninger og stoppe negative tanker og bekymringer der er løbet løbsk. Det gør, at du forholdsvist hurtigt oplever øget motivation og et større handlerum. I et samtaleforløb hos mig, går du derfor sjældent særlig længe (typisk 5 gange). Derefter er du altid velkommen til at vende tilbage, men i første omgang, skal du ud og træne de redskaber, du har fået med dig og opleve hvad de gør ved dig.


Jeg har særlig erfaring med følgende temaer:

 • Jeg har behov for redskaber og copingstrategier til stressforebyggelse, stresshåndtering og work-life balance.
 • Jeg sidder fast i "hamsterhjulet" - hvordan kommer jeg ud?
 • Jeg har mistet motivationen og aner ikke hvad jeg skal eller vil med mit arbejdsliv?
 • Jeg trives ikke i mit arbejdsliv, men jeg kan ikke sætte fingeren på, hvad det handler om.
 • Jeg har præstationsangst og svært ved at skabe fokus og resultater.
 • Jeg er havnet i en konflikt med min kollega eller leder og ved ikke hvad jeg skal gøre for at få løst tingene.
 • Jeg har brug for redskaber til at sætte mål, prioritere og planlægge min karriere.
 • Jeg ønsker et karriereskift, men har brug for hjælp til hvordan jeg skal gribe det an.


STUDERENDE OG NYUDDANNEDE

I kraft af min tidligere erfaring som karrierevejleder på Københavns Universitet og som "huscoach" på Poul Petersens Idrætsinstitut i DGI byen har jeg mange samtaler med studerende og nyuddannede.


Et coachingforløb kan typisk handle om temaer som:

 • Jeg ønsker konkrete teknikker til at komme af med eksamens-/præstationsangst.
 • Jeg føler mig forkert og har oplevelsen af at være mindre værd end andre omkring mig.
 • Jeg ved ikke hvad der motiverer mig og er usikker på om jeg har valgt det rigtige studie.
 • Jeg synes at overgangen fra uddannelse til arbejdsmarked er en temmelig stor mundfuld.


Jeg afholder løbende workshops hos Dansk Magisterforening, som hjælper nyuddannede med at få en god start på deres arbejdeliv.


MINE METODER

Min brug af metoder er ellers tilrettelagt i forhold til de temaer og udfordringer, der knytter sig til netop din situation. Jeg arbejder dog på en platform af kognitive, systemiske og psykodynamiske principper. I forbindelse med stresshåndtering anvender jeg primært teknikker fra metakognitiv psykologi, hvor jeg træner dig i at tage ejerskab og få kontrol over din stress, så du igen kan få overblik over din situation og forhindre tilbagefald. I temaer der knytter sig til en oplevelse af meningstab, forvirring eller rodløshed bruger jeg også metoder fra protreptik, vestlig filosofi og yogafilosofi. Det lyder langhåret og akademisk, men det er det ikke. Metoderne er tilpasset en helt enkelt form, som du kan gøre brug af i din hverdag.


Jeg er tilhænger af at bruge white board under vores samtaler for at klargøre sammenhænge og introducere redskaber undervejs.


Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rette samtalepartner for dig.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Biografi

Klientudtalelser

Anonym kvinde i 40'erne, Lærer - "Jeg har gået hos Marie efter jeg blev ramt af stress og angst. Jeg har af forskellige årsager været i terapi i længere perioder af mit liv og er ad den vej vant til at arbejde med mig selv. Men Maries input og guidening har gjort, at jeg har fået et nyt og mere klart perspektiv på tingene, er blevet skarp på hvad der trigger mig, hvor mine sårbarheder ligger og hvilke strategier jeg kan bruge for at komme igennem en udfordring, der potentielt ville kunne vælte mig. At gå hos Marie har givet mig mere klarhed i forhold til hvem jeg er, på et niveau som har gjort mig i stand til at kunne forvalte mig selv på en bedre og mere tillidsfuld måde, end jeg har kunnet før. Marie er velfunderet i sin viden og har blandt andet hjulpet mig i gang med at meditere - noget jeg aldrig troede jeg ville komme til. Nu mediterer jeg hver dag. Hver dag. Bare lidt i starten, da jeg næsten ikke kunne overskue bare tanken om det. 3 min hver dag. Og det er siden vokset til en praksis, hvor jeg checker ind med mig selv, yder omsorg for mig selv og ser på svære ting og følelser på en åben måde, hvor der ikke er nogen dommer. I starten af vores forløb sagde Marie til mig; Det er ikke et spørgsmål om det virker - det gør det. Bevist med omfattende forskning. Det fik mig til at give det en reel chance, og jeg tror ikke jeg havde haft det så godt som jeg har det nu, hvis ikke jeg var begyndt at meditere. Det har holdt og holder mig i balance. En af de ting jeg vil fremhæve hos Marie er hendes nøgternhed og evne til at stille de rigtige spørgsmål. De spørgsmål der gør nas, men som bliver små nøgler til at komme op og få luft. Marie både udfordrer og lister veje til selvomsorg ind i sine metoder, og hun har på fineste måde været en kæmpe hjælp på vejen ud af mørket."  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 20’erne, Biologistuderende - "Marie er meget dygtig i sit fag. Hun hjælper mig meget med, at forstå angstsymptomer og tankemylder, og giver mig øvelser som hjælper. Vigtigst af alt føler man sig ikke som en “patient” eller “klient”, men man føler man bliver mødt i øjenhøjde. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i begyndelsen af 30'erne, Professionel danser - "Er så utrolig takknemlig for alle våres sessions...det har vært til UTROLIG stor hjelp og var så viktig for meg å ta tak i disse tingene. Det har betydd mye! Tusen takk for all din kunnskap og råd. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 20'erne, Frisørelev og siden Frisør - "Kære Marie. I tirsdags bestod jeg min svendeprøve og kan hermed kalde mig officielt frisør.Tusind tak for hjælp og redskaber til at komme igennem det hele! Da jeg stod til prøverne med 2 intense dage kunne jeg virkelig mærke de ting du har givet mig med på vejen hjalp. Ville bare sige tusind tak."  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 30'erne, Arkitekt - "Mit coaching forløb hos Marie strakte sig over et par måneder i forbindelse med at jeg havde opsagt mit job som Arkitekt. Maries holistiske tilgang til mennesket med fokus på både krop og sjæl tiltalte mig meget og blev kun positivt bekræftet da jeg mødte hende. Hun gjorde det muligt for mig at se min situation i et nyt lys, fra nye vinkler og hun gav mig værktøjerne til fremadrettet selv at kunne navigere positivt i stressede situationer. Via mit forløb hos Marie fandt vi i fællesskab frem til hvad det er jeg virkelig brænder for rent professionelt, samt hvilke drivere der skal føre mig dertil fremadrettet. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale alle et besøg ved Marie - både hvis man har stress symptomer, men også hvis man bare har et helt normalt arbejdsliv. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym Mand i 50'erne. Leder, Senior product Manager - ""Tak for en god første samtale! Jeg er allerede nået meget længere end jeg nogenside har været. Jeg er ret sikker på hvad det er der tricker dette og det er jo en forudsætning for at kunne gøre noget ved det. Glæder mig til næste session.""  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 20'erne, Cand.Merc - ""Jeg startede hos Marie fordi jeg døjede med meget nervøsitet og angst i forbindelse med eksamen. Marie havde en rigtig god måde at gribe det an på, bl.a. ved at få mig til at huske situationer hvor jeg har været enormt nervøs inden, men at det efterfølgende f.eks. da jeg sprang faldskærm endte med at blive en succesoplevelse. Hun hev på den måde nogle billeder frem, jeg kunne tænke på, hvis det hele blev lidt surt i læseferien eller under selve eksamen. Marie var virkelig god til at få mig til at tænke/kigge på det fra forskellige vinkler, både med øvelser vi lavede sammen bl.a. yoga-øvelser, tegninger på tavlen og tip til hvad jeg kunne lave derhjemme. Det har givet mig rigtig meget, især bare at få snakket om det (med en man ikke kender). Det var lidt en slags frirum hvor jeg kunne komme og lette mine skuldre, og parkere min nervøsitet, og så er der bare en super rar atmosfære hos Marie""  Læs mere  Læs mindre

Maria Arnsdorf (studerende) - ""Jeg har i årevis kæmpet med mig selv i eksamensperioderne. Gennem en bekendt fik jeg anbefalet Marie og det har været der hele værd for mig. Hun er god til at lytte, forstå og sætte sig ind i, hvordan jeg tænker og har det. Gennem forskellige teknikker er jeg blevet klogere på, hvad der egentlig glipper for mig, og hvordan jeg kan forberede mig bedst mentalt før og under eksamenerne"."  Læs mere  Læs mindre

Anonym Kvinde i 40'erne, Leder på reklamebureau - ""Jeg blev henvist til Marie gennem min arbejdsplads, da jeg for anden gang var sygemeldt med stress. Jeg var både modløs og en anelse skeptisk, idet jeg under min tidligere sygemelding havde været ved både coach og psykolog... og nu sad jeg så igen i stolen! Dog kunne jeg helt fra start mærke at Marie greb min situation anderledes an. Jeg fik brugbare redskaber med hjem allerede ved første samtale. Endelig var der en der forstod mig og samtidig turde udfordre min vandte oplevelser af mig selv. Jeg er nu tilbage på arbejde og oplever en større glæde ved mit arbejdsliv end jeg har gjort meget længe. Det er den samme leder og de samme kolleger jeg har, men i dag har jeg redskaberne til at tage tingene ovenfra og ned, kende mine behov og være tydelig i forhold til at sætte grænser. Af hjertet tak Marie - jeg kan varnt anbefale dig til alle. Kh. Anne""  Læs mere  Læs mindre

Christian Obling Elbek (leder i 30'erne), CEO - ""Jeg havde brug for at få udfordret mig selv og sat nogle tanker på, hvordan jeg kom videre i min udvikling som leder. Jeg følte med det samme, at Marie var med til at åbne min horisont. Marie er utrolig god til at føre dialogen og få én til at stille sig selv de rigtige spørgsmål. Gennem mine sessions med Maries rykkede jeg mig markant og fik sat min karriere i et helt nyt perspektiv. Noget jeg ikke selv havde formået at komme frem til"."  Læs mere  Læs mindre

Laura - ""Først og fremmest er Marie en utrolig rolig, lyttende og anerkendende person. Samtalerne hos hende er desuden altid meget behagelige og skaber rum for refleksion. Trods det forholdsvis korte forløb har jeg oplevet mærkbare forandringer i mit hverdagsliv og fået brugbare værktøjer til at håndtere svære tanker og fremtidige udfordringer. Forløbet har givet mig mere ro, overskud og glæde, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Marie som coach"."  Læs mere  Læs mindre

Nina Viborg Brandt Christensen  - ""Marie hjalp mig til at se mig selv på en anden måde end jeg førhen har gjort. Jeg talte, hvor Marie lyttede og satte mine ord sort på hvidt. Det var meget inspirerende at arbejde med sig selv, ud fra ord og en senere brainstorming. Det har nu gjort, at jeg har taget næste skridt, til at komme videre i mit fremtidige arbejdsliv." Tak for hjælpen endnu engang". "  Læs mere  Læs mindre

Carina Brix - "Marie forstår at føle sig set, hørt og anerkendt - uanset hvad man siger og deler. Jeg oplever, at hun adskiller sig fra andre coaches ved netop ikke at være 'eksperten', der skal tilbyde mig karriereråd, men er lydhør over for mine tanker, refleksioner og oplevelser. I stedet oplevede jeg en behagelig samtale, hvor vi i dialog og samspil finder frem til nogle ting, jeg kan være opmærksom på i forhold til min karriere - og ikke mindst mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Grith Zickert - ""Denne workshop er et godt sted at starte, hvis du har en følelse af, at det hele går lidt for stærkt og at du ikke altid kan nå at trække vejret og nyde de ting du er i gang med. Workshoppen fik mig til at indse, hvor vigtigt det er at passe på mig selv. Jeg gik derfra med en god viden om hvad stress reelt kan gøre ved ens krop og sjæl. Og hvordan jeg i hverdagen selv kan gøre små ting for at undgå at blive syg af stress. Bl.a. ved at bevæge mig langsommere, trække vejret rigtigt og hvordan jeg kan blive bedre venner med mine fødder"."  Læs mere  Læs mindre

Line Wedell Pape - "Vil du give dig selv en ikke-materiel gave, så meld dig til en workshop om stressforebyggelse hos Marie Hyltén-Cavallius. Der er godt nok risiko for, at du mærker, hvor lidt du til daglig er i ordentlig kontakt med din krop, men det er så dét, Marie råder bod på! Noget, der betyder noget for mig er, at teorien bag, både den fysiologiske og den psykiske, er HELT på plads. Du får baggrundsviden og fysisk guidning på professionel og nærværende vis – ren kvalitetstid! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere