Trives du i dit arbejdsliv?

Skrevet d. 22-10-2020 15:56:42 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Mange af os går med tanker om, at vores arbejdsliv kunne være anderledes. Vi har enten for få eller for mange udfordringer. Vi synes at arbejdet tager for meget af vores tid. Vi føler os modløse eller pressede og går måske med tanker om at gå nye veje. Det kan også være, at vi er glade for vores job, men at rammerne ikke er optimale. At vi mistrives i et åbent kontorlandskab eller at vi oplever at nogen træder over vores grænser. Det kan også handle om en chef, der er svær at kommunikere med, eller at vi har en konfliktfuld relation til en kollega. Når vi ikke trives i vores arbejde kan det have mange forskellige årsager! Fælles for mange af de mennesker, som kommer i min praksis er, at de savner noget i deres arbejdsliv. De savner at tingene giver mere mening og føler, at de går på kompromis, med deres egne værdier.


Rigtig mange mennesker får aldrig rigtig taget tyren ved hornene og undersøgt om arbejdslivet kan leves på en anden måde. Vi kan gå rundt i årevis på den måde og med tiden kan det udvikle sig til en grundtone af utilfredshed. Det påvirker vores livskvalitet og slider på vores relationer.


Er tiden kommet til at give dit arbejdsliv et eftersyn?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.