LÆR AT HÅNDTERE ET BEKYMRET SIND VED HJÆLP AF ONLINE SAMTALER MED MARIE

Skrevet d. 23-3-2020 15:33:46 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Normalt bekymrer de fleste mennesker sig over en hverdag, der går alt for stærkt - et liv hvor TID er den knappeste resource vi har. Helt uventet er situationen nu vendt på hovedet og rigtig mange mennesker har fået mere TID!


Desværre får den tid vi har fået foræret ikke bekymringerne til at forsvinde, for uvisheden lurer. Hvad skal der ske? Mister jeg mit job? kan vi klare det økonomisk? Det er ikke til at sige...


Når vi får mere tid, skulle man tro, at vi fik et samfund med mindre stress, men så enkelt er det desværre ikke. Hvem tror du for eksempel var den mest stressede gruppe i samfundet før Corona kom og vendte op og ned på det hele? Måske det kommer bag på dig, at svaret er UFRIVILLIGT LEDIGE. Ledige borgere topper på stressbarometeret, fordi uvisheden er et grundhvilkår og oplevelsen af kontroltab er enormt. Nu står en stor del af den danske befolkning pludselig i samme situation og det kan meget let sende os ind i en endeløs karrusel af bekymringer, som ikke fører løsninger med sig. Det gør os ude af stand til at handle og netop den situation kan meget ofte føre stress med sig.


Imens alt dette sker, sidder jeg så her i min praksis med alle de gode redskaber til at hjælpe mennesker med at håndtere et uroligt sind og få standset et bekymringhjul, der har det med at køre I ring. Det er frustrerende ikke at kunne hjælpe de klienter jeg normalt lærer at håndtere bekymringer og stress. Derfor har jeg nu erhvervet mig det udstyr, der skal til for at kunne formidle redskaberne online. Føler du dig overvældet og har brug for hjælp til at håndtere en usikker fremtid, kan jeg derfor hjælpe dig.


Redskaberne hjælper dig nu og her - og så har du dem resten af livet til at understøtte et liv i bedre balance. Jeg har sat priserne kraftigt ned, da mange I denne tid er økonomisk udfordret. Under den første session bliver du på whiteboard introduceret til redskabskassen.


Du er altid velkommen til at høre mere om dine muligheder for onlineforløb.


Kærlig hilsen Marie

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.