Introvert test

af GoMentor

Sidst opdateret 8-6-2021

Reviewer GoMentor

Test: Introvert? 

Er du mere orienteret mod den ydre verden eller den indre verden? Er du mest komfortabel i masser af mennesker, eller foretrækker du selskab med nogle få? Denne test er designet til at evaluere din individuelle tendens til den ydre verden (ekstroversion) eller den indre verden (introversion).


Uanset om du falder inden for kategorien ekstrovert eller introvert (eller et sted derimellem), kan det have en betydelig indflydelse på dit valg af karriere, forhold og den generelle livsstil.


Find ud af, hvad dine tendenser virkelig er med denne ekstroversion / introversion test og læs mer her om forskellen mellem en introvert og ekstrovert her: Introvert eller extrovert?


Hos GoMentor kan du få hjælp til din situation, hurtigt og nemt. Uanset om du har behov for gode råd og sparring, eller har problemer med angst, stress eller depression. Book tid online eller kontakt den ønskede  psykologterapeut eller coach direkte og aftal tid. Du kan benytte vores søgefunktion "Find mentor" eller du kan tilmelde dig GoMentor 24/7, hvor vi matcher dig med din personlige mentor, som du kan skrive fortroligt med, uanset tid og sted. Vores psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar til at hjælpe dig, med hvordan du får det bedste ud af livet. Du kan her læse mere om muligheden for at booke en online psykolog eller online coach.

Få hjælp med din situation

Frederik Engels Gertrud Lykke Norma Lind Thomsen Gurli Thomassen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.