Lavt selvværd test

af GoMentor

Sidst opdateret 8-6-2021

Reviewer Unknown User

Selvværd og selvtillid

At se dig selv som vigtigere end andre mennesker er generelt usundt, alle fortjener at anerkende deres fulde værd som person. Desværre har mange mennesker en tendens til at se deres egne fejl og fiaskoer, mens de negligerer deres gode og stærke sider, dette kan let føre til lavt selvværd.


Lavt selvværd test

Selvværd

Virker det som om folk lægger for stor vægt på deres følelse af selvværd? Hvis ja, så overvej dette: at tro på dit værd er et afgørende element i mental sundhed. Uden det, er det nemt at blive deprimeret og ængstelig. At falde i ét med baggrunden i sociale situationer er let. Hvad mere er, det er nemt at lade muligheder passere dig. Du kan udvikle en sund følelse af selvværd uden at miste empati for andre eller blive overdrevent selvcentreret. Med alle dens fordele kan selvværd bringe dig, og de mennesker du holder af, større lykke. I betragtning af dette, er der al mulig grund til at forbedre det.


Få bedre selvværd

At tale med en kvalificeret terapeut kan vende denne tendens og hjælpe dig til at få et bedre perspektiv, hjælpe dig til at se dig selv, som du virkelig er. Alle mennesker har noget at tilbyde verdenen og noget at være stolte af; professionel hjælp kan hjælpe dig med lavt selvværd til at se disse punkter i et nyt lys. Kognitiv adfærdsterapi kan hjælpe dig med at sortere de tanker, der giver næring til din lave følelse af selvværd. Når du har identificeret tankerne, kan du tage positive skridt til at erstatte dem med mere nyttige ideer. Hvis du er interesseret i at prøve terapi for at forbedre dit selvværd og selvtillid, kan vores Psykologer og Terapeuter hjælpe dig med netop dette. På GoMentor kan du også få hjælp til eks. håndtering af stress eller angstrelaterede udfordringer. Du kan ligeledes læse mere om muligheden for at booke en online psykolog eller online coach, samt muligheden for at skrive og afholde videosamtaler via GoMentor 24/7.

Få hjælp til Lavt selvværd

Frederik Engels Gertrud Lykke Sanne Kirstine  Holm Pernille Mikkeline Brandt
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til Lavt selvværd

Frederik Engels Gertrud Lykke Sanne Kirstine  Holm Pernille Mikkeline Brandt
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.