Psykolog Esbjerg

af GoMentor

Sidst opdateret 27-1-2020

Reviewer GoMentor


Find psykolog i Esbjerg

Det kan være utrolig hjælpsomt at få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, faktisk er det blevet mere og mere almindeligt for danskerne at søge hjælp og sparring hos en psykolog, psykoterapeut eller coach. Ikke kun om store problemstillinger, men også for ens personlige udvikling. For hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, fordi der findes rigtig mange forskellige mentorer, der alle arbejder ud fra et forskelligt perspektiv og benytter en specifik metode. Det har vi valgt at gøre noget ved her hos GoMentor. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller stress), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam). På GoMentor kan du vælge mellem flere mentorer, og ud fra deres profil vælge den psykolog, terapeut og coach der kan hjælpe dig bedst. På mentorens profil kan du læse en beskrivelse af de metoder de benytter og hvad de kan hjælpe med, samt læse anbefalinger fra tidligere klienter, lister over hvad de arbejder med og meget mere. Med andre ord er det gjort nemt at vurdere, om der er et godt match.


Mentorer i Esbjerg og omegn

Hvis du er bosidende i Esbjerg kommune eller nærtliggende byer og har brug for en praktiserende psykolog eller en psykologisk klinik, er du kommet til den rette side. På GoMentor er det let at søge sig frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i Esbjerg, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden. Vi har her lavet søgninger på mentorer i de nærtliggende byer til Esbjerg, du kan klikke på linket og læse mere om den enkelte mentor på deres profilside.


Find den rette mentor

Hvis du søger en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Så kan du også søge mere specifikt blandt resultatet via "Find hjælp i nærheden"-knappen. Såfremt du får brug for hjælp til at vælge, sidder vores support-afdeling klar til at hjælpe på mail, telefon og via live-chat. Denne hjælp koster dig ikke noget. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching.

 

Psykolog i Esbjerg

 

Psykoterapeut i Esbjerg

 

Coach i Esbjerg

 

Psykolog, terapeut eller coach i Esbjerg

Allan Ulrich Thomsen Lene Gram Eva Andersen Connie Jensen Mette Escherich Dobrick
Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere