Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Vejle Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog VejleFind psykolog, psykoterapeut eller coach i Vejle

Går du rundt med spørgsmålet: "Hvordan finder jeg en god psykolog i Vejle?" Så er du kommet til det rette website. På GoMentor.dk kan du nemt søge iblandt forskellige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches og finde lige netop den mentor, du har brug for. Samtaleterapi er blevet en del af manges hverdag, og flere og flere går til psykolog, terapeut eller coach regelmæssigt. Hvorfor det? Fordi der er rigtig mange positive ting at få ud af det, såsom at få bearbejdet dybtliggende følelser og traumer eller at udvikle sig personligt. Hvem vil ikke gerne være den bedste version af sig selv - både for sin families skyld, men i høj grad også for ens egen skyld.
Dog oplever mange, at det kan være svært at finde den helt rette mentor, hvad enten man bor i Vejle eller et andet sted i Danmark. Årsager, som at der er et kæmpe udvalg, og at det kan være svært at vurdere kemien, kommer ofte op som de primære udfordringer. Det har vi dog gjort noget ved. GoMentor er nemlig Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. Her finder du den mest sofistiskerede søgemaskine til at finde psykologer, terapeuter og coaches. Du har mulighed for at filtrere på lige præcis de ting, du leder efter hos en mentor. Hvad enten det er en konkret uddannelse, et bestemt erfaringsområde, eller om det skal ligge inden for en radius på 20 km fra dit eget postnummer. Ligeledes har vi, som supplement til samtaler med personligt fremmøde i klinik, udviklet en simpel og yderst sikker platform til at holde online video-samtaler. På den måde kan du blive helt uafhængig af geografi og undgå at skulle tage fri fra arbejde eller skole. Det giver ligeledes mulighed for at booke en tid hos en mentor, der bor langt væk - meget praktisk hvis eksperten, der er bedst til dig, bor i Nordsjælland, mens du bor i Vejle.

På listen nederst finder du de mentorer, der har adresse i Vejle og de omkringliggende byer. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Vores supportere sidder klar til at hjælpe dig på mail, telefon og via live-chat, hvis du får brug for hjælp til at vælge den rette mentor. Denne hjælp koster dig ikke noget.

 

Find psykolog i Vejle

Har du brug for en god psykolog i Vejle? Så kan du søge efter en her på GoMentor.dk - Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. I Danmark samarbejder vi med mere end 300 psykologer, terapeuter og coaches, heraf flere der har klinik i Vejle og omegn. Alle vores psykologer og andre mentorer har en profil, som du kan besøge og bruge til at vurdere, om den enkelte mentor matcher dine ønsker og behov. Vi kan også anbefale, at du overvejer at kontakte en psykoterapeut eller coach, da disse ofte kan hjælpe med de samme ting. Det vigtige i valget er for manges vedkommende, om der er kemi. Hvis ikke, kan det være svært ved at åbne op og dermed at få et godt forløb. Ønsker du at søge specifikt efter psykologer i Vejle, kan du starte en ny søgning under 'Find ekspert' og f.eks. søge 'psykolog Vejle'. Så får du vist de psykologer, der er i Vejle.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.