Randers Kommune

Skrevet af GoMentor

Psykolog RandersFind psykolog, psykoterapeut eller coach i Randers

Leder du efter den bedste side til at finde en psykolog i Randers? Her hos GoMentor har vi samlet over 300 forskellige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches fra hele landet, som du nemt og bekvemt kan søge iblandt. Du kan sortere dig frem til lige præcis den rette mentor for dig, f.eks. på uddannelse (skal det være en psykolog, psykoterapeut eller coach?), hvilke erfaringsområder de skal have (stress, eksamensangst, personlighedsforstyrrelser, familie-problemer osv.), eller hvilket køn du foretrækker. Det, at få en personlig psykolog, terapeut eller coach tilknyttet sit liv, er rigtig vigtigt for mange, da det er rigtig sundt med både faglig og saglig sparring, og fordi det kan hjælpe til ens personlige udvikling. Vi vil jo alle gerne være den bedste udgave af os selv.

 

Hvor findes den bedste søgemaskine med psykologer?

En udfordring, vi så, var, at mange havde svært ved at søge efter f.eks. en psykolog på Google. Ikke fordi der ikke kommer resultater, men fordi det er et meget sparsomt udvalg og ikke nødvendigvis nogle, der har lige præcis den ekspertise, man søger - eller måske ikke nogen, man føler, man kan have en god kemi med. Kemien er nemlig rigtig vigtig for at få et godt forløb. Det har vi her på GoMentor.dk gjort noget ved. Vi har samlet de skarpeste psykologer, terapeuter og coaches i hele landet, så du kan finde den, du har brug for, hvad enten det er en psykolog i Randers eller en coach i Aalborg. Ligeledes har vi udviklet en online videoløsning, så du kan afholde dine sessioner hos din mentor online og dermed være uafhængig af geografi. Mange foretrækker også denne form for samtaleterapi, fordi de derved slipper for at tage fri fra arbejde. Lidt ligesom man kender det fra online bankmøder. Vores online videoløsning virker både fra computere og Android-enheder (både smartphones og tablets). Derudover har vi lavet en app til iPhone og iPad, hvorfra man ligeledes kan afholde disse online-sessioner. Nemmere bliver det ikke. Har du brug for en psykolog i Randers, der tilbyder personligt fremmøde i klinik, er det selvfølgelig også en mulighed.

Nederst på siden finder du en liste over de mentorer, der har adresse i Randers og omegn. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Vores supportere sidder klar til at hjælpe dig på mail, telefon og via live-chat, hvis du får brug for hjælp til at vælge den rette mentor. Denne hjælp koster dig ikke noget.

 

Find psykolog i Randers

Har du brug for en god psykolog med kort ventetid i Randers? Så søg efter ham eller hende her på GoMentor.dk - Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. Mere end 300 psykologer, terapeuter og coaches er tilknyttet GoMentor i Danmark, heraf flere der har klinik i Randers og omegn, eller som tilbyder samtaleterapi via nettet. Du har mulighed for at læse profiler på alle vores psykologer og andre mentorer og dermed vurdere, om den enkelte mentor matcher dine behov. Vi anbefaler desuden, at du overvejer at kontakte en psykoterapeut eller coach, da disse ofte også kan hjælpe med de samme ting, blot med nogle andre metoder og værktøjer. Ønsker du en anden, i stedet for fra listen nedenfor, kan du søge specifikt efter psykologer i Randers ved at starte en ny søgning under 'Find ekspert' og eksempelvis søge på 'psykolog Randers'. Så får du derefter vist de psykologer, der er i Randers.

Book en psykolog, terapeut eller coach i Randers Kommune og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Birgitte Sørensen Finn Toftlund Julius Nørbo Ellindur Egilstrød
km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

Find mentorer i dit område

km fra
 

Psykolog, terapeut eller coach i Randers Kommune

Book en psykolog, terapeut eller coach i Randers Kommune og få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Birgitte Sørensen Finn Toftlund Julius Nørbo Ellindur Egilstrød
Få hjælp online fra kun 124 kr./uge

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere