Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Viborg Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog ViborgFind en psykolog, psykoterapeut eller coach i Viborg og omegn

Måske ved du allerede, om du har brug for at kontakte en psykolog, coach eller psykoterapeut. Derudover kan du også finde en lang række andre terapeuter og behandlere, der tilbyder samtaleterapi i forskellig art i deres klinikker eller som online-session via GoMentor.dk.

Mange mennesker vælger at søge en behandler med fokus på en specifik metode, herunder kognitiv terapi, hypnose, gestaltterapi eller tankefeltterapi. Andre leder specifikt efter en, der er ekspert i familie- og samlivsproblemer. Til det formål kunne en familieterapeut eller sexolog være relevant.

Se listen nedenfor eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat.

 

Psykolog ViborgFind psykolog i Viborg

Bor du i Viborg eller omegn og har brug for en psykolog tæt på, hvor du bor? Så brug GoMentor til at søge frem til den rette psykolog. Vi samarbejder med et udvalg af gode psykologer i Viborg, som du nemt kan søge imellem her på hjemmesiden. Du kan læse deres profiler, herunder profiltekster, anbefalinger fra kliente, samt hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de arbejder mest med. Såfremt du er i tvivl om, det lige netop er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du også overvejer bl.a. de psykoterapeuter og coaches, der er i Viborg. Når alt kommer til alt, er det for de flestes vedkommende kemi, der er noget af det vigtigste for at få en god terapeutisk samtale eller et godt forløb. Starter du en helt ny søgning, kan du f.eks. søge 'psykolog viborg' for at få vist psykologer i Viborg.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.