Herning Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewers GoMentor

Psykolog HerningFind psykolog, psykoterapeut eller coach i Herning

Samtaleterapi er kommet for at blive og er blevet mere og mere almindeligt for danskerne. Det kan faktisk være enormt sundt, at enten få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, f.eks. en psykolog, eller prioritere at have en fast mentor til at sparre med. Ikke kun om stort og småt, men også for ens personlige udvikling. Hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, hvad enten man bor i Herning eller andre steder i landet. Ikke kun fordi der findes rigtig mange psykologer, terapeuter og coaches, men også fordi det kan være svært at sortere sig frem til præcis den mentor, man selv har brug for. Det har vi valgt at gøre noget ved her hos GoMentor. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller stress), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam). Ligeledes har hver psykolog, terapeut og coach på GoMentor sin egen profil med tekster, anbefalinger fra klienter, lister over hvad de arbejder med og meget mere. Med andre ord er det gjort nemt at vurdere, om der er et godt match.

Nederst på siden finder du listen over mentorer, der har klinikadresse i Herning og de omkringliggende byer. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via "Find ekspert"-knappen til højre.

Såfremt du får brug for hjælp til at vælge, sidder vores support-afdeling klar til at hjælpe på mail, telefon og via live-chat. Denne hjælp koster dig ikke noget.

 

Find psykolog i Herning

Har du brug for en god psykolog i Herning? Så søg her på GoMentor.dk - Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. Vi samarbejder med mere end 300 psykologer, terapeuter og coaches i hele landet, heraf flere i Herning og omegn. Alle vores psykologer og andre mentorer har en profil med profiltekst og andet kvalitetsindhold, som du kan besøge og bruge til at vurdere, om de matcher dine ønsker og behov. Hvis du kommer i tvivl om, hvorvidt det er en psykolog eller noget andet, du har brug for, anbefaler vi, at du også tjekker de psykoterapeuter og coaches, der er i Herning og omegn. Det primære i ens valg er for de flestes vedkommende, om der er en god kemi. Ellers får man svært ved at åbne op og dermed at få en optimal dialog og evt. forløb. Ønsker du at søge specifikt efter psykologer i Herning, kan du starte en ny søgning under 'Find ekspert' og f.eks. søge 'psykolog Herning'. Så får du vist de psykologer, der har klinikadresse i Herning.

Find hjælp i nærheden km fra

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere