Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Herning

af GoMentor

Sidst opdateret 13-8-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog Herning

Find psykolog i Herning

Samtaleterapi er kommet for at blive og er blevet mere og mere almindeligt for danskerne. Det kan faktisk være enormt sundt, at enten få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, f.eks. en psykolog, eller prioritere at have en fast mentor til at sparre med. Ikke kun om stort og småt, men også for ens personlige udvikling. Hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, hvad enten man bor i Herning eller andre steder i landet. Ikke kun fordi der findes rigtig mange psykologer, terapeuter og coaches, men også fordi det kan være svært at sortere sig frem til præcis den mentor, man selv har brug for.


Det har vi valgt at gøre noget ved her hos GoMentor. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller stress), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam). Du kan søge efter en specifikt mentor blandt resultatet via "Find hjælp i nærheden"-knappen. Såfremt du får brug for hjælp til at vælge, sidder vores support-afdeling klar til at hjælpe på mail, telefon og via live-chat. Denne hjælp koster dig ikke noget.

 

”gomentor

Find mentor i nærheden

Har du brug for en god psykolog i Herning? Så søg her på GoMentor.dk - Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. Vi samarbejder med mere end 350 psykologer, terapeuter og coaches i hele landet, heraf flere i Herning og omegn. Alle vores psykologer og andre mentorer har en profil med profiltekst og andet kvalitetsindhold, som du kan besøge og bruge til at vurdere, om de matcher dine ønsker og behov.

For at gøre det nemt for dig, har her lavet en søgning på mentorer vi samarbejder med i nogle af de nærtliggende byer til Herning


Find den rette mentor

Hvis du kommer i tvivl om, hvorvidt det er en psykolog eller en anden type mentor, du har brug for, anbefaler vi, at du også tjekker de psykoterapeuter og coaches, der er i Herning og omegn. Det primære i ens valg er for de flestes vedkommende, om der er en god kemi. Ellers får man svært ved at åbne op og dermed at få en optimal dialog og evt. forløb. Ønsker du at søge specifikt efter psykologer i Herning, kan du starte en ny søgning under 'Find hjælp i nærheden' og f.eks. søge 'psykolog Herning'. Så får du vist de psykologer, der har klinikadresse i Herning. 


Find psykolog i Herning

 

Find psykoterapeut i Herning

 

Find coach i Herning

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.