Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Horsens Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog HorsensFind psykolog, psykoterapeut eller coach i Horsens

Søger du efter en eller flere psykologer i Horsens? Eller har du brug for en coach? Her på GoMentor finder du mere end 300 forskellige psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches fra hele Danmark, som du helt ubesværet kan søge iblandt. Udover at søge på ting, såsom 'psykolog Horsens', kan du filtrere din søgning ned på specifikke erfaringsområder og uddannelser eller f.eks. på hvilket køn, du foretrækker. Nogle foretrækker en mandlig mentor, og andre vil helst tale med en kvindelig mentor. Vi har gjort det nemt for dig at finde lige det, du har brug for, og viser de bedste psykologer, terapeuter og coaches i landet - også i Horsens.

 

Spørgsmål: Hvor finder man den bedste psykolog i Horsens?

Svar: Her hos GoMentor
Det er ikke en hemmelighed, at det kan være svært at finde f.eks. en psykolog på de klassiske søgemaskiner som Google og Bing. Ikke fordi der ikke kommer nok resultater, men fordi udvalget og markedet ikke er nemt at gennemskue. Både ift. hvem man kan få bedst kemi med, men også ting som priser på en psykolog, og hvad de har mest erfaring med. At finde den rette psykolog, terapeut eller coach er noget, vi, her på GoMentor.dk, er eksperter i. Vi har skabt den bedste søgemaskine til dette formål og gjort det nemt for dig at finde den rette - også hvis du leder efter en psykolog i Horsens med kort ventetid. Udover dette har vi udviklet en online videoløsning, der både kan bruges i web-browser (Firefox og Chrome), men også på Android-enheder og som en app til iPad og iPhone. Med vores online videoløsning bliver du helt uafhængig af geografi og sparer dermed også en masse tid på transport. Lidt ligesom man kender det fra online møder med banken. Det bliver ikke nemmere. Hvis du har brug for en psykolog i Horsens, der tilbyder personligt fremmøde i sin klinik, er det naturligvis også en mulighed.

Nederst på siden finder du en oversigt over de mentorer, der har klinikadresse i Horsens og omegn. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden.

Vores supportere sidder altid klar til at hjælpe dig med valg af mentor. Vi kan kontaktes på mail, telefon og via live-chat. Denne hjælp koster dig ikke noget.

 

Psykolog HorsensFind god psykolog i Horsens

Har du brug for en psykolog i Horsens uden lange ventetider? Så er det her på GoMentor.dk, du finder det. Vi er Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching. Der er allerede mere end 300 forskellige terapeuter, psykologer og coaches, som er tilknyttet GoMentor i Danmark, herunder også nogle der har klinik i Horsens og nærtliggende byer og områder. Foruden dette er der nogle, som tilbyder samtaleterapi via nettet, så du kan vælge en mentor, uafhængigt af hvilken by de er beliggende i. Ofte er online samtaleterapi også billigere end at møde op i klinikken, men kan føles lige så personligt som at sidde fysisk foran hinanden. Når du skal vælge den rette psykolog eller mentor, kan du, ud over at tjekke profilerne, læse andre klienters anbefalinger og på den måde danne dig et bedre indtryk. Mange vælger også at ringe op til mentoren for at få en kort indledende samtale og dermed komme frem til, hvorvidt der er et match - dette kan være en rigtig god idé.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.