Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Roskilde Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog i Roskilde

Psykolog RoskildeBor du i Roskilde kommune har brug for en psykolog? Så kan vi hjælpe dig. Hos GoMentor har vi gjort det rigtig let for dig at søge dig frem til den rette mentor, uanset hvad dit behov er. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i Roskilde, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden og få et indtryk af. Du kan bl.a. læse deres profiler, herunder profiltekster, introduktionsvideoer, anbefalinger fra andre brugere, og hvilken psykologisk metode og erfaringsområder de arbejder mest med.

 

Find den rette psykolog her

 

Find psykolog, psykoterapeut eller coach i Roskilde og omegn 

GoMentor Roskilde

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor. Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Hos GoMentor bruger vi begrebet "mentorer" som en samlet betegnelse for psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches. Det vigtigste, for at få et godt forløb eller enkeltsamtale, handler for nogle om, hvorvidt der er kemi mellem dig og mentoren og dermed lidt mere underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Undersøg derfor først mulighederne, herunder de forskellige former for terapi, psykoterapi, kognitiv terapi eller coaching.

 

Se listen over vores mentorer nedenfor eller søg specifikt via linket eller 'Find ekspert'-knappen til højre på siden ved f.eks. at søge på "psykolog Roskilde", hvis det er en psykolog, du søger. Er du dog i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentors support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi sidder klar til at vejlede dig.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.