Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Køge

af GoMentor

Sidst opdateret 13-8-2020

Reviewer GoMentor

køge kommune logo

Find psykolog i Køge

Det er blevet mere og mere almindeligt for danskerne at benytte samtaleterapi, og det er kommet for at blive. At få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, som en psykolog, psykoterapeut eller coach kan nemlig være utrolig sundt. GoMentor samarbejder med mere end 350 mentorer, der kan hjælpe dig med store som små emner og problemstillinger, eller eventuelt din personlige udvikling. For hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv?


Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, hvad enten man bor i Køge eller andre steder i landet. Ikke kun fordi der findes rigtig mange psykologer, terapeuter og coaches, men også fordi det kan være svært at sortere sig frem til præcis den mentor, man selv har brug for. Det har vi ved GoMentor valgt at gøre noget ved. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller stress), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam) eller som en kombination, hvor du kan skrive, live-chatte og afholde videosamtaler med din mentor, som et 24/7 abonnement giver dig mulighed for. Vores online videoløsning virker både fra computere og Android-enheder (både smartphones og tablets). Derudover har vi lavet en app til iPhone og iPad, hvorfra man ligeledes kan afholde disse online-sessioner. Du kan søge efter en specifikt mentor blandt resultatet via "Find hjælp i nærheden"-knappen. Her vil du også kunne filtrere på ventetid og om du har brug for akut tid.


gomentor logo

Vi bruger mentor-begrebet som en fælles betegnelse for vores psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det nemt for dig som privatperson eller virksomhed at finde f.eks. psykologer i Køge. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Denne hjælp koster dig ikke noget.


Oplever du nogle symptomer, men er i tvivl om hvad de viser tegn på? Så kan du herunder finde nogle test, der kan hjælpe med at klarlægge dette. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så har vi en mentor der kan hjælpe dig.


 

Angsttest

 

Parforholdstest

 

Depressionstest

 

Find hjælp i nærheden

Hvis du er bosidende i Køge kommune eller nærtliggende byer og har brug for en praktiserende psykolog eller en psykologisk klinik, er du kommet til den rette side. På GoMentor er det let at søge sig frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i Køge, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden. Vi har her lavet søgninger på mentorer i de nærtliggende byer til Køge, du kan klikke på linket og se de mentorer vi samarbejder med nær dig. På den enkelte mentors profilside, kan du læse mere om den enkelte mentor, herunder profiltekster, anbefalinger fra andre brugere, og hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de har erfaring med. Ligeledes kan du læse deres blogindlæg og se videoblogs (hvis de har lavet nogle).

Knapper her med søgninger fra 4 omkringliggende byer

 

Find psykolog i Solrød Strand

 

Find psykolog i Borup

 

Find psykolog i Hårlev

 

Find den rette hjælp

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor, som videosamtale. Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find hjælp i nærheden'-knappen.


Viser det sig, at du er i tvivl om, hvilken slags mentor du har brug for, så kan vi anbefale, at du også overvejer bl.a. de psykoterapeuter og coaches, der er i Køge. Det vigtigste for at få et godt forløb eller enkeltsamtale er for de fleste kemien mellem dig og mentoren, og mere underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Herunder kan du se de psykologer, psykoterapeuter og coaches vi samarbejder med i Køge kommune.

 

Psykolog i Køge

 

Psykoterapeut i Køge

 

Coach i Køge

 

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.