Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Holbæk Kommune

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Psykolog HolbækFind en dygtig psykolog, psykoterapeut eller coach i Holbæk

Samtaleterapi er noget, vi alle kan få brug for, og som bliver mere og mere almindeligt for danskerne. Det kan faktisk være rigtig sundt at få en fagperson, en mentor, som vi kalder det, som man kan spare med om stort og småt livet. Enten for at bearbejde følelser, traumer eller andet, man bærer rundt på eller som minimum blot for at styrke sin personlige udvikling. En udfordring mange oplever, når de skal finde en mentor er dog, at det kan være svært at vælge den rette. For det første kommer kun et sparsomt udvalg op på de almindelige søgemaskiner, og for det andet er kemien så evigt essentiel, at der er brug for mere end et telefonnummer for at vurdere, om man matcher den psykolog, terapeut eller coach, man har fundet på nettet. Her hos GoMentor har vi dog løst den udfordring. Vi har nemlig gjort det nemt at søge og bladre igennem forskellige profiler med disse mentorer. Udover at læse deres profiltekster og erfaringsområder kan du se introduktionsvideoer, læse blogindlæg med deres interesseområder og tage kontakt til dem på den måde, du ønsker (telefon, mail eller online-booking). Vi har ligeledes gjort det muligt at vælge imellem, om du ønsker at møde op i klinikken eller holde samtalen, med f.eks. en psykolog, via online video-samtale.

Når du har besluttet dig for at finde en psykolog, terapeut eller coach, kan du vælge at søge efter noget specifikt. Det kunne f.eks. være et konkret erfaringsområde såsom flyskræk, misbrug, seksuelle udfordringer eller stress. Du kan også filtrere din søgning på en bestemt metode såsom coaching, mindfulness, eksistentiel terapi, holotropi eller andre ting.

På listen nederst på siden finder du mentorer i Holbæk og de omkringliggende byer. Du kan også søge mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre.

Såfremt du ønsker hjælp til at vælge, må du meget gerne kontakte vores support-afdeling. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller via live-chat. Denne hjælp til valg af mentor koster dig ikke noget.

 

Psykolog HolbækFind psykolog i Holbæk

Har du brug for en psykolog i Holbæk eller de nærtliggende byer? Så søg frem til den rette psykolog her på GoMentor.dk. Vi har samarbejde med flere forskellige psykologer, terapeuter og coaches i Holbæk og omegn. Alle vores psykologer har en profil med profiltekst og andet indhold, som du kan besøge. Hvis du kommer i tvivl, om det er en psykolog, du har brug for, kan vi anbefale, at du også tjekker de psykoterapeuter og coaches, der er i Holbæk - måske de passer til dine ønsker og behov. Det vigtigste, når man tager til samtaleterapi eller starter et forløb med en psykolog eller terapeut, er trods alt, om der er kemi. Hvis der ingen eller dårlig kemi er, vil man have svært ved at åbne sig op og dermed svært ved at få noget ud af sessionen. Ønsker du at søge specifikt efter psykologer i Holbæk, kan du starte en ny søgning under 'Find ekspert' og f.eks. søge 'psykolog holbæk'. Så får du vist de psykologer, der har klinikadresse i Holbæk.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.