Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Næstved

af GoMentor

Sidst opdateret 13-8-2020

Reviewer GoMentor

Find psykolog i Næstved

Det er blevet mere og mere almindeligt for danskerne at benytte samtaleterapi, og det er kommet for at blive. At få bearbejdet mentale ting hos en fagperson, som en psykolog, psykoterapeut eller coach kan være utrolig sundt. Vores mentorer kan hjælpe dig med store som små emner og problemstillinger, eller eventuelt din personlige udvikling. Og hvem vil ikke gerne være den bedste udgave af sig selv? Dog oplever flere, at det kan være svært at finde den rette mentor, hvad enten man bor i Næstved eller andre steder i landet. Ikke kun fordi der findes rigtig mange psykologer, terapeuter og coaches, men også fordi det kan være svært at sortere sig frem til præcis den mentor, man selv har brug for. Det har vi ved GoMentor valgt at gøre noget ved. Vi har lavet Danmarks største portal for samtaleterapi og coaching og lavet en søgemaskine, hvor du kan filtrere på lige præcis det, du har brug for i din mentor. Det gælder både, hvis det er en bestemt uddannelse (f.eks. autoriseret psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depression eller stress), eller hvis det skal være en mentor, der både tilbyder samtaler, som personligt fremmøde og online-terapi (via webcam). Du kan søge efter en specifikt mentor blandt resultatet via "Find hjælp i nærheden"-knappen. Har du brug for yderligere hjælp til at finde den rette mentor, så sidder vores support-afdeling klar til at hjælpe på mail, telefon og via live-chat. Denne hjælp koster dig ikke noget.


Find hjælp i nærheden

Hvis du er bosidende i Næstved kommune eller nærtliggende byer og har brug for en praktiserende psykolog eller en psykologisk klinik, er du kommet til den rette side. På GoMentor er det let at søge sig frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbejder med flere forskellige og gode psykologer i Næstved, som du nemt kan kigge igennem her på hjemmesiden. Vi har her lavet søgninger på mentorer i de nærtliggende byer til Næstved, du kan klikke på linket og læse mere om den enkelte mentor på deres profilside.


Find den rette hjælp

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor. Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden. Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching.


Find psykolog i Næstved

 

Find psykoterapeut i Næstved

 

Find coach i Næstved

 

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.