Find den rette psykolog, terapeut eller coach

Roskilde

af GoMentor

Sidst opdateret 30-11-2021

Reviewer GoMentor

Find en psykolog, psykoterapeut eller coach i dit lokalområde på listen nedenfor

Du ved måske allerede, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach, du har brug for – men du kan også finde andre slags behandlere og terapeuter, der tilbyder samtale og terapi i deres klinik eller online terapi via GoMentor. Måske er det en behandler med en specifik metode som hypnose, kropsterapi eller tankefeltterapi, du søger - eller måske en, der kan hjælpe dig med familie- og samlivsproblemer - det kunne være en familieterapeut eller sexolog. Vi har samarbejder med flere psykologer, psykoterapeuter, sexologer og coaches i Roskilde Kommune. Bor du i Roskilde eller omegn, bør du derfor undersøge dine muligheder for samtaleterapi og coaching, så du sikrer dig det bedste match med en mentor. Find en god psykolog i Roskilde

Se listen nederst på siden, søg eventuelt mere specifikt blandt resultatet via 'Find ekspert'-knappen til højre på siden eller via nedenstående rubrik.

 

Se psykologer, terapeuter eller coaches i hele Roskilde kommune

 

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags mentor du søger, er du altid velkommen til at kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vores live chat. Vi kan også fortælle om forskellen på en psykolog og en psykoterapeut samt forskellen på terapi og coaching. Vi sidder klar til at vejlede dig.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Roskilde

Michelle Poulsen Sussie Banke Skovdal Charlotte Ander Ernsø Jeppe Lopes-Olesen
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Roskilde

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.