Få hjælp til lavt selvværd eller lav selvtillid med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 9-11-2021

Reviewer Troels Sletved (Admin)

Manglende tro på sig selv - Præstationsangst - Angst - Grænsesætning/Sige fra - Isolation - Relationsproblemer - Depression

 

Få hjælp til lavt selvværdLavt selvværd handler om din tro på, at du er noget værd, som den du er, at du respekterer og holder af dig selv og opfatter dig selv som ligeværdig med andre mennesker.

 

Hvis du føler, at du er nødt til at præstere noget for at føle, du er noget værd i en sammenhæng, så er du sikkert også den, der hele tiden tilpasser dig andres behov og ønsker hele tiden. Du har måske svært ved at sige fra og pleaser gerne andre for, at de kan lide dig.

 

Lav selvtillid handler om, at du ikke selv tror på, at du kan det, du vil - at du tror, du mangler evnerne til det, du gerne vil præstere. Du føler dig måske begrænset i dine udfoldelser og får aldrig rigtigt taget dig sammen til at gøre det, du drømmer om; søge nyt job, bede om lønforhøjelse, invitere en på date eller lignende. Det kan også være, du oplever selvtilliden svigte, når du skal tale i større forsamlinger eller foran et publikum, du ikke kender.

 

Det kan være svært at forstå sit negative selvbillede og vide, hvordan man skal håndtere de problematikker, der opstår hos en selv.

 

Hvis du ønsker, at du kan være dig selv og gøre det, du har lyst til, uden at spekulere så meget over hvad andre tænker, så kan det være en god ide at få hjælp ved at skrive med en af vores mange mentorer, der har erfaring med netop disse problemstillinger omkring lavt selvværd og lav selvtillid.

 

Vores mentorer tilknyttet GoMentor 24/7 er online psykologer, psykoterapeuter og online coaches, der blandt andet har hjulpet brugere med:

  • Problemer med at sige fra over for kæresten
  • Føler mig helt forkert, og at ingen kan lide mig
  • Tør ikke fremlægge i skolen


Kom hurtigt igang her.

Få hjælp til lavt selvværd eller lav selvtillid

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp til lavt selvværd eller lav selvtillid

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjælp online fra 596 kr./md.

Klientudtalelser

Hans, 40

Hans, 40 - "Du har virkelig forstået at få mig ud af min skyggeside. Jeg føler jeg lever mere og mere og jeg tør være mig selv mere og mere"  Læs mere  Læs mindre

Cecilie, 17

Cecilie, 17 - "Endelig kan jeg stå op om morgenen og turde være mig selv. Jeg har meget mere overskud - tak"  Læs mere  Læs mindre

A. L., 21

A. L., 21 - "Tak for hjælpen Inge, jeg er blevet meget mere positiv og optimistisk. Jeg ser lysere på tingene, opgiver ikke så let og når skolearbejdet bliver svært søger jeg hjælp uden at føle mig dum eller forkert. Jeg er blevet glad og har fået troen på, at jeg er god nok - det er fedt!"  Læs mere  Læs mindre


Mere information

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.